Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban: Cred că în cursul acestei săptămâni, cel târziu începutul săptămânii viitoare se pot finaliza toate procedurile de numire a prefecților și subprefecților (VIDEO)

Ludovic Orban: Cred că în cursul acestei săptămâni, cel târziu începutul săptămânii viitoare se pot finaliza toate procedurile de numire a prefecților și subprefecților (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 01 Mar 2021, 11:35
Ludovic Orban: Cred că în cursul acestei săptămâni, cel târziu începutul săptămânii viitoare se pot finaliza toate procedurile de numire a prefecților și subprefecților (VIDEO) Foto: gov.ro Politică

Liderul PNL a anunțat luni, la Palatul Parlamentului că prefecții și subprefecții ar putea fi numiți cel mai târziu săptămâna viitoare, în cazul în care și celelalte formațiuni politice din coaliția de guvernarea au validat propunerile. El a precizat că mai trebuie să fie reglementate normele metodologice de numire.

„Cât mai repede posibil. Era un termen prevăzut în Ordonanța de Urgență, termen de punere în practică a reglementărilor din Ordonanță, mai trebuie să fie reglementate normele metodologice și cred că în cursul acestei săptămâni cel târziu începutul săptămânii viitoare se pot finaliza toate procedurile de numire a prefecților și subprefecților.

 În ce ne privește pe noi, am finalizat procedura de validare și în mod evident Guvernul, dacă și celelalte formațiuni din coaliție au finalizat această procedură, Guvernul va avea toate propunerile astfel încât să poată să efectueze numirile prin Hotărâri de Guvern”, a declarat luni, Ludovic Orban.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Obran,   prefecti,   subprefecti