Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban, despre eliminarea pensiilor speciale: "Trebuie făcută o analiză. Au fost multe decizii ale CCR și trebuie să fim în cadru constituțional" (VIDEO)

Ludovic Orban, despre eliminarea pensiilor speciale: "Trebuie făcută o analiză. Au fost multe decizii ale CCR și trebuie să fim în cadru constituțional" (VIDEO)

Un articol de: George Lupu - 01 Mar 2021, 11:58
Ludovic Orban, despre eliminarea pensiilor speciale: "Trebuie făcută o analiză. Au fost multe decizii ale CCR și trebuie să fim în cadru constituțional" (VIDEO) Foto: Inquam Photos / George Călin Politică

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că la nivelul coaliției s-a decis crearea unei comisii care să ajute Ministerul Muncii în crearea legislației referitoare la eliminarea pensiilor speciale. Ludovic Orban a precizat că trebuie făcută o analiză amplă care să aibă în vedere deciziile CCR referitoare la Legea pensiilor pentru ca noile reglementări să fie în cadrul constituțional:

"Am luat o decizie la nivelul coaliției în sprijinul Ministerului Muncii care lucrează împreună cu alte ministere la îmbunătățirea legislației în domeniu să formăm o echipă de reprezentanți. Din partea noastră în echipa de lucru vor face parte domnul deputat Ioan Cupșa și doamna senator Iulia Scântei, pe partea juridică, iar pe partea de muncă și protecție socială, domnul deputat Dan Vîlceanu și doamna deputat Mara Calista. Trebuie făcută o analiză, trebuie urmărită toate hotărârile Curții Constituționale legate de legile adoptate de-a lungul timpului privitoare la pensii și trebuie să fim în cadrul constituțional stabilit prin Hotărârile CCR. Această comisie va decide dacă facem o lege pentru fiecare domeniu sau o lege pentru toate reglementările privitoare la legile speciale", a declarat Ludovic Orban.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   PNL,   PSD