Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban, despre Gabriela Firea: ”Rezultatele mandatului sunt aproape egale cu zero pe proiectele de investiţii. Cine seamănă vânt, culege furtună” / Firea, atac josnic la adresa premierului (VIDEO)

Ludovic Orban, despre Gabriela Firea: ”Rezultatele mandatului sunt aproape egale cu zero pe proiectele de investiţii. Cine seamănă vânt, culege furtună” / Firea, atac josnic la adresa premierului (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 08 Dec 2019, 13:15
Foto: gov.ro Politică

Premierul Ludovic Orban a criticat, duminică, mandatul Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, precizând că rezultatele pe proiectele de investiţii importante "sunt aproape egale cu zero". 

De partea cealaltă, Firea s-a plâns că șeful guvernului a declanșat "jihadul" împotriva sa și că vrea să o vadă la pușcărie.

Prezent la evenimentul prin care noul prefect de Ilfov și-a preluat mandatul, șeful Guvernului a vorbit despre proiectele care ar fi trebuit să fie duse la bun sfârșit de edilul Capitalei, dar care bat pasul pe loc. 

Întrebat dacă are cunoștință de faptul că la Primăria Capitalei are nevoie de bani la buget, Ludovic Orban a răspuns: "Cine seamănă vânt, culege furtună. Dacă azvârli sute de milioane în nişte societăţi care nu fac nimic, societăţi ale primăriei, în care nu faci altceva decât să angajezi clientela publică să plăteşti salarii mai mari decât se plătesc în sectorul privat, nu e de mirare că dacă stai şi analizezi rezultatele mandatului sunt aproape egale cu zero pe proiectele de investiţii importante. Dacă tot e să vorbim de corelarea proiectelor de investiţie, Prelungirea Ghencea e un proiect care timp de trei ani şi ceva aproape a bătut pasul pe loc, el trebuie coordonat cu lucrările care se fac la Centură la nodul de intersecţie între Prelungirea Ghencea şi Centură, astfel încât să poată asigura o fluenţă în transportul pe relaţia cu Domneştiul".

Premierul s-a referit și la problemele cu căldura și apa caldă cu care se confruntă mii de bucureșteni de câteva săptămâni. 

"Situaţia din domeniul furnizării energiei termice este, de asemenea, o situaţie extrem de critică şi, în ceea ce ne priveşte, încercăm să facem tot ce depinde de noi astfel încât să putem asigura furnizarea energiei termice către bucureşteni", a mai spus Ludovic Orban.

De partea cealaltă, Firea a lansat un atac josnic la adresa lui Orban.

„De când era viceprimar, stătea în biroul care era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu țigări, numai cu persoane pestilențiale și văd că domnul Orban nu a făcut niciun efort să depășească acel nivel. (...) Țevile nu se repară nici cu whiskey, nici cu alcool, nici cu cântatul la mandolină. Asta făcea când era viceprimar, probabil că asta face și acum”, a mai spus Firea.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   Gabriela Firea
 
Loading...