Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică POVESTEA UNEI POZE. Ludovic Orban: „Crin Antonescu mi-a cerut să ies la conferință îmbrăcat în geaca roșie. Nu am făcut-o, pentru că mi-ar fi fost rușine tot restul vieții” (VIDEO)

POVESTEA UNEI POZE. Ludovic Orban: „Crin Antonescu mi-a cerut să ies la conferință îmbrăcat în geaca roșie. Nu am făcut-o, pentru că mi-ar fi fost rușine tot restul vieții” (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 05 Feb 2020, 15:04
Politică

Ludovic Orban a explicat, chiar de la tribuna Parlamentului, ce s-a întâmplat în 2009, când a fost fotografiat purtând o geacă roșie, culoarea PSD, iar Liviu Dragnea o geacă galbenă, culoarea PNL. Orban susține că la vremea respectivă Crin Antonescu, atunci lider PNL, i-a cerut să apară astfel îmbrăcat la o conferință de presă, dar el a refuzat, pentru că apoi i-ar fi fost rușine tot restul vieții.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

„Ați făcut o campanie în care practic v-ați dezis de șeful vostru, promovând un fake news. E vorba de pozele cu care circulați de doi ani și jumătate., de când sunt președinte PNL. Am să vă spun povestea. 

Acele poze sunt făcute în 2009, după turul doi al prezidențialelor, în care conducerea PSD a venit să mulțumească conducerii PNL, domnului Crin Antonescu, care apoi a fost cel cu care v-ați înțeles să puneți bazele USL-ului, nu cu mine! 

Schimbul de geci a fost făcut cu următorul scop: președinții celor două partide de atunci, Antonescu la PNL și Geoană la PSD.... Antonescu mi-a cerut mie să ies la conferința de presă de după întâlnire îmbrăcat în geaca roșie și Geoană i-a cerut lui Dragnea să iasă în cea galbenă.

Nu cunoașteți sau vă faceți că nu cunoașteți ce s-a întâmplat!

După ce am probat gecile, Dragnea a ieșit la conferința de presă în geaca galbenă, iar eu nu am ieșit la conferința de presă, în fața românilor, cu geaca roșie, pentru că mi-ar fi fost rușine tot restul vieții să port geaca roșie”, a povestit Ludovic Orban.


 

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   Liviu Dragnea,   PNL,   PSD
 
Loading...