Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban: Îmi doresc ca fiecare copil care se naște în țara asta să aibă acces la educație și să aibă șansa să reușească în viață (VIDEO)

Ludovic Orban: Îmi doresc ca fiecare copil care se naște în țara asta să aibă acces la educație și să aibă șansa să reușească în viață (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 19 Noi 2020, 20:15
Ludovic Orban: Îmi doresc ca fiecare copil care se naște în țara asta să aibă acces la educație și să aibă șansa să reușească în viață (VIDEO) Politică

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit joi, la lansarea programului de guvernare al liberalilor, despre prioritățile avute în vedere pentru următorii ani. În acest context, premierul s-a referit la asigurarea accesului la educație pentru fiecare copil, indiferent de mediul din care provine, precum și despre posibilitatea ca adulții să se poată reorienta din punct de vedere profesional.

 

Ludovic Orban: Îmi doresc ca fiecare copil care se naște în țara asta să aibă dreptul la o viață de familie și la un proces de educație

 

”Îmi doresc ca fiecare copil care se naște în țara asta să aibă dreptul la o viață de familie și la un proces de educație la finalul căruia să capete o șansă în viață, să aibă șansa să reușească în viață. Orice copil, din orice familie. Îmi doresc ca orice om să aibă șansa în viață să poată să aibă parte de o formare continuă, de posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile, competențele, de a se putea reorienta în cariera profesională atunci când drumul pe care aa pornit nu este drumul are i se potrivea cel mai mult”, a spus Ludovic Orban, în discursul său. 

 

Raluca Turcan: Educația va sta la baza dezvoltării României

 

La rândul său, vicepremierul Raluca Turcan afirmase în cadrul aceluiași eveniment că educația va ta la baza dezvoltării României.

„Începând din 6 decembrie putem intra într-o epocă a dezvoltării și să însănătoșim sisteme publice importante. Educația va sta la baza dezvoltării României. Cei 6% din PIB până în 2024 vor merge de la construcția de creșe și grădinițe până la calitatea predării, evaluării, a condițiilor din școală, inclusiv facilități pentru integrarea pe piața muncii”, a declarat Raluca Turcan.

Ludovic Orban: Îmi doresc ca fiecare copil care se naște în țara asta să aibă acces educație și să aibă șansa să reușească în viațăA început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

 

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   PNL