Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban: În sfârşit, Ciorbea trebuie să plece acasă. Solicităm parlamentarilor să contribuie la alegerea unui Avocat al Poporului şi nu la desemnarea unei slugi a puterii (VIDEO)

Ludovic Orban: În sfârşit, Ciorbea trebuie să plece acasă. Solicităm parlamentarilor să contribuie la alegerea unui Avocat al Poporului şi nu la desemnarea unei slugi a puterii (VIDEO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 15 Apr 2019, 15:12
Foto: Facebook/ PNL Politică

În condiţiile în care mandatul lui Victor Ciorbea se termină pe 6 mai, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a făcut un apel către conducerea Parlamentului să iniţieze procedura de desemnare a unui nou Avocat al Popopului.

De asemenea, liderul PNL a cerut parlamentarilor să studieze legea şi să contribuie pentru alegerea unui nou Avocat al Puterii care să îşi îndeplinească prerogativele şi să nu slujească doar puterea.

"Cel mai jalnic Avocat al Poporului trebuie să plece acasă după ce şi-a tradat concetăţenii refuzând să apere drepturile românilor şi s-a transformat în cea mai penibilă slugă a lui Dragnea, Tăriceanu şi a coaliţiei majoritate. În sfârşit, Ciorbea trebuie să plece acasă. Solicităm conducerii Parlamentului demararea de urgenţă a procedurilor pentru desemnarea noului Avocat al Poporului şi facem un apel către toţi parlamentarii să mai citească încă odată prevederile constituţionale, legea de funcţionare şi organizare şi să contribuie la alegerea unui Avocat al Poporului şi nu la desemnarea unei slugi a puterii", a declarat Ludovic Orban, în Parlament.

Ludovic Orban: În sfârşit, Ciorbea trebuie să plece acasă. Solicităm parlamentarilor să contribuie la alegerea unui Avocat al Poporului şi nu la desemnarea unei slugi a puterii

Reamintim că Victor Ciorbea a anunţat, vineri 12 aprilie, că mandatul său se încheie pe 6 mai şi că, momentan, nu s-a decis dacă va candida pentru a rămâne ca Avocat al Poporului.

Potrivit legii, mandatul de 5 ani al Avocatului Poporului poate fi reînnoit o singură dată.

Citeşte mai multe despre:   Victor Ciorbea,   Ludovic Orban,   PNL
 
 
 
Loading...