Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban: Mai sunt liberali care nu fac opoziţie aşa cum mi-aş dori/ PNL a crescut spectaculos în sondaje

Ludovic Orban: Mai sunt liberali care nu fac opoziţie aşa cum mi-aş dori/ PNL a crescut spectaculos în sondaje

Un articol de: - 12 Mar 2018, 12:27
Politică

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat luni, că, în urma datelor văzute în sondajele de opinie comandate intern, partidul are parte de o creştere spectaculoasă de aproximativ 10% în intenţiile de vot ale românilor.

"Nu-mi place să mă bat cu alţii în sondajele de opinie. Noi comandăm periodic sondaje de opinie, ne interesează mai puţin să le dăm publicităţii, ca să creem impresii sau să manipulăm opinia publică prin intermediul unor cifre. Pe mine cel puţin şi echipa Partidului Naţional Liberal ne interesează preocupările oamenilor, percepţiile oamenilor, aşteptările oamenilor, priorităţile oamenilor şi mai ales ne interesează să testăm percepţia societăţii româneşti despre diferitele teme importante aflate în agendă. Partidul Naţional Liberal este singurul partid care a crescut semnificativ după Congresul din iulie anul trecut. La ora actuală, suntem pe un scor de aproximativ 30%, ceea ce înseamnă o creştere spectaculoasă de aproximativ zece procente. Important este că suntem pe un trend ascendent şi a crescut şi simpatia pentru partid, care se poate transforma în perspectivă în intenţie de vot. Dar asta nu ne face să ne culcăm pe o ureche sau să fim mulţumiţi, dimpotrivă, suntem şi mai hotărâţi şi mai determinaţi să construim o alternativă serioasă", a anunţat Ludovic Orban la RFI.

Acesta le-a cerut liberalilor să facă opoziţie mai puternică la adresa PSD, criticând faptul că existe persoane care nu se conformează cerinţelor de la vârful partidului.

"Mai sunt unii care nu fac opoziţie aşa cum mi-aş dori eu să facă opoziţie, adică să taxeze orice abuz, să taxeze orice fel de nerealizare, să se opună la orice fel de măsură care nu este în avantajul comunităţii locale sau al judeţului şi să facă marcaj om la om la nivel judeţean. Ideea era că sunt unii care sigur, fac conferinţe de presă, atacă PSD-ul, dar atacă mai mult pe teme naţionale şi mai puţin pe teme judeţene. Or ei trebuie să înţeleagă că şi la nivel judeţean se dă aceeaşi bătălie şi că nu trebuie să menajeze pe nimeni din PSD, dimpotrivă, trebuie să critice extrem de sever şi documentat, argumentat, nu de dragul criticii, orice măsură care este dăunătoare judeţului sau comunităţii locale", a declarat Ludovic Orban.

Citeşte mai multe despre:   PNL,   Ludovic Orban