Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban: Nimeni nu va fi lăsat în urmă în România pe care o vom construi. 6 decembrie e un moment de referință, un apel pentru o cauză națională (VIDEO)

Ludovic Orban: Nimeni nu va fi lăsat în urmă în România pe care o vom construi. 6 decembrie e un moment de referință, un apel pentru o cauză națională (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 19 Noi 2020, 19:24
Ludovic Orban: Nimeni nu va fi lăsat în urmă în România pe care o vom construi. 6 decembrie e un moment de referință, un apel pentru o cauză națională (VIDEO) Politică

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, joi, despre programul de guvernare al liberalilor pe 2021-2024, document la care au contribuit peste 470 de specialiști.Orban a insistat că 6 decembrie, ziua alegerilor parlamentare, reprezintă un moment decisiv pentru viitorul României.

„Pe 6 decembrie suntem puși în fața unei alegeri decisive: mergem mai departe și punem în practică programul de dezvoltare a României sau nu. Asta e dilema, atât de simplă, dar importantă. 6 decembrie e un moment de referință în istoria României. Lăsăm în urmă ce ne dezbină, stângăciile și nerealizările noastre, practicile, unele dintre ele neperformante, și ne unim forțele pentru România. 

Nimeni nu va fi lăsat în urmă în România pe care o vom construi, dar nimeni nu trebuie să lipsească de la acest efort național. 6 decembrie un apel național pentru o cauză națională. Nu e vorba de partizanate politice, ci de viitorul României.

Dragi români, acest program de guvernare cu care ne prezentăm în fața voastră e rodul muncii a foarte mulți specialiști - 472 membri sau simpatizanți ai PNL.

Acest plan e bine documentat, bine fundamentat, reflectă cele mai bune practici internaționale, adaptate la realitățile românești. E planul pentru dezvoltarea noastră națională. El a determinat autoritățile europene să aibă încredere în noi și să pună la dispoziția României 84 de miliarde de euro.” a declarat Orban.

Ludovic Orban: Nimeni nu va fi lăsat în urmă în România pe care o vom construi. 6 decembrie e un moment de referință, un apel pentru o cauză națională

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   Guvernul Orban,   PNL,   program de guvernare PNL