Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Orban, întrebat dacă ia în calcul să renunțe la anticipate: Coronavirusul e coronavirusul. Până acum, în România nu e niciun caz diagnosticat (VIDEO)

Orban, întrebat dacă ia în calcul să renunțe la anticipate: Coronavirusul e coronavirusul. Până acum, în România nu e niciun caz diagnosticat (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 24 Feb 2020, 14:24
Politică

Ludovic Orban a transmis că nu ia în calcul să renunțe la obiectivul PNL de a fi organizate alegeri anticipate, în contextul în care pericolul coronavirusului e tot mai aproape de țara noastră. Premierul desemnat a dat asigurări că toate instituțiile își fac datoria și i-a îndemnat pe români să-și ia informațiile numai din surse sigure.

Întrebat dacă ia în calcul să renunțe la planul privind anticipatele, Orban a răspuns: „Coronavirusul e coronavirusul. Până în prezent, în România nu e niciun caz diagnosticat, niciun cetățean român, în România, nu e infectat”.

„Autoritățile de două luni lucrează organizat și, în baza procedurilor legale și experiențelor din alte zone, pe măsură ce evoluează situația... Aici, într-adevăr, situația  care a apărut în Italia trebuie să determine o creștere a numărului de intervenții și o intensificare a prezenței autorităților în situațiile care reclamă acest lucru. Guvrnul și toate instituțiile implicate își fac datoria. Resping orice informație care nu e fundamentată. Cer cetățenilor să ia infromații numai din surse oficiale și să facă abstracție de informațiile pe surse, să urmărească toate comunicările oficiale”, a mai declarat Orban.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   PNL