Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban: Sarabanda iluziilor pe care PSD le aruncă în campania electorală. NU se majorează pensii, nu cresc salarii. Dragnea dă doar țepe (VIDEO)

Ludovic Orban: Sarabanda iluziilor pe care PSD le aruncă în campania electorală. NU se majorează pensii, nu cresc salarii. Dragnea dă doar țepe (VIDEO)

Un articol de: Ioana Ungureanu - 15 Apr 2019, 15:19
Politică

Președintele PNL, Ludovic Orban, reiterează "sarabanda iluziilor" pe care PSD a început să le arunce în spațiul public, odată cu începerea campaniei electorale.

Liderul liberalilor a explicat, marți, la finalul Biroului Executiv al Partidului Național Liberal, de ce majorarea pensiilor, creșterea salariilor pe care profesorii le-au primit în instanță și promisiunile către primarii din țară sunt deșarte.

Ludovic Orban: Sarabanda iluziilor pe care PSD le aruncă în campania electorală. NU se majorează pensii, nu cresc salarii. Dragnea dă doar țepe

"Iarăși, PSD se trezește în campanie să spună că dă. Către pensionari, profesori, persoane cu dizabilități, autoritățile locale. Singurul lucru pe care este capabil PSD să îl dea este să dea țeapă românilor.

Reamintesc că PSD nu recalculează pensiile pentru cei din grupa I și grupa II de pensii.

De când a venit la putere, PSD a furat dreptul la creșterea de pensii la care aveau dreptul cei angajați în grupa I și grupa II de muncă și care s-au pensionat înainte de 2011.

O altă promisiune este acea a ministrului Educației, de a crește salariile profesorilor pe care aceștia le-au câștigat în instanță, spune Orban.

Reamintesc că și în 2018 și în 2019, am formulat un amendament pentru a asigura resursele financiare necesare pentru a plăti în cursul anului aceste drepturi salariale. Surpriză! Majoritatea PSD-ALDE a votat împotiva amendamentului de a se plăti aceste drepturi salariale.Iar acum, în campanie, Ecaterina Andronescu spune că le plătește aceste drepturi.

Au început să împartă promisiuni și primarilor, cărora le promite că le vor fi finanțate proiecte din fonduld e dezvoltare și investiții, un fond fantomatic", a declarat Ludovic Orban.

Citeşte mai multe despre:   PNL,   Ludovic Orban
 
 
 
Loading...