Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban (PNL): Fug infractorii din fruntea PSD și ALDE de acest referendum ca dracu de tămâie. Ei au un singur scop - Să nu fie pedepsiți pentru furăciunile pe care le-au făcut (VIDEO)

Ludovic Orban (PNL): Fug infractorii din fruntea PSD și ALDE de acest referendum ca dracu de tămâie. Ei au un singur scop - Să nu fie pedepsiți pentru furăciunile pe care le-au făcut (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 16 Mai 2019, 20:04
Ludovic Orban (PNL): Fug infractorii din fruntea PSD și ALDE de acest referendum ca dracu de tămâie. Ei au un singur scop - Să nu fie pedepsiți pentru furăciunile pe care le-au făcut (VIDEO) Politică

Fug infractorii din fruntea PSD și ALDE de acest referendum ca dracu de tămâie, susține Ludovic Orban. Președintele PNL a mai afirmat că nici turcii, nici rușii nu au jefuit România cât a făcut-o PSD în acești ultimi 30 de ani.

Orban a mai spus că referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis va trece pentru că românii văd corupția drept cel mai mare pericol la adresa dezvoltării României și s-au săturat să stea mereu cu teamă că PSD va da o nouă Ordonanță de Urgență pentru ca liderii partidului să scape de pușcărie. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Fug infractorii din fruntea PSD și ALDE de acest referendum ca dracu de tămâie, le e frică pentru că știu că românii nu sunt de acord cu corupția, că românii consideră corupția cel mai mare pericol la adresa dezvoltării României, la adresa bunei funcționări a societății românești și la adresa normalității și dreptății care trebuie să guverneze o societate democratică.

Ei știu foarte bine că 90% dintre români vor să interzică amnistia și grațierea pentru faptele de corupție și noi trebuie să-i convingem să meargă la vot.

Le frică pentru că știu foarte bine că românii s-au săturat să stea mereu cu inima la gură în aștepătarea fiecărei ședințe de guvern că poate PSD să mai dea o OUG în care să calce în picioare drepturile și libertățile fundamentale, independența justiției și să facă o vraiște generalizată în justiția din România. Și toate astea cu un singur scop: să nu fie pedepsiți pentru furăciunile pe care le-au făcut.

Nici tătarii, nici rușii nu au jefuit România așa cum a fost jefuită în acești 30 de ani de comuniștii travestiți care și-au bătut joc de noi și țin țara pe loc”, a afirmat Ludovic Orban.

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   PNL