Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban: Puteam sta liniştiţi, să lăsăm PSD-ul să se facă de râs, iar la alegeri să le dăm o bătută de să le iasă pe nas, dar ne-ar fi prins pandemia cu un guvern condus de o echipă de analfabeţi funcţional

Ludovic Orban: Puteam sta liniştiţi, să lăsăm PSD-ul să se facă de râs, iar la alegeri să le dăm o bătută de să le iasă pe nas, dar ne-ar fi prins pandemia cu un guvern condus de o echipă de analfabeţi funcţional

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 05 Sep 2020, 16:56
Ludovic Orban: Puteam sta liniştiţi, să lăsăm PSD-ul să se facă de râs, iar la alegeri să le dăm o bătută de să le iasă pe nas, dar ne-ar fi prins pandemia cu un guvern condus de o echipă de analfabeţi funcţional Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Premierul Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat că România ajunsese într-o fundătură în timpul guvernării PSD - Dăncilă și că ne-ar fi așteptat dezastrul dacă ne prindea criza economică și epidemia de coronavirus cu social-democrații și „echipa de analfabeţi funcţional” la Palatul Victoria. Orban a ținut să laude partidul pe care îl conduce pentru că și-a asumat sarcina guvernării în acest condiții extrem de dificile și pentru că nu a gândit în termeni electorali, adică să stea pe margine, știind că va câștiga detașat alegerile.

 

Liderul PNL: Puteam să lăsăm PSD-ul să se facă de râs, iar noi să câștigăm alegerile, dar ce s-ar fi întâmplat cu România? 

 

„Puteam să stăm liniştiţi, să lăsăm PSD-ul să se facă de râs cu modul catastrofal în care au guvernat, iar noi să venim la alegeri să le dăm o bătută de să le iasă pe nas. 

Dar ce s-ar fi întâmplat cu România? Ne-ar fi prins epidemia de coronavirus, criza economică, seceta, apoi inundaţiile cu Guvernul Dăncilă şi echipa de analfabeţi funcţional din jurul ei”, a declarat Ludovic Orban, sâmbătă, la Sighetu Marmaţiei.

Ludovic Orban: Puteam să lăsăm PSD-ul să se facă de râs, iar noi să câștigăm alegerile, dar ce s-ar fi întâmplat cu România? 

Acesta a ilustrat situația în care era România la finele anului trecut, cu Viorica Dăncilă și PSD la Palatul Victoria, apoi a precizat că atunci „când am luat decizia să oprim declinul, să oprim prăbuşirea, sigur că nu ştiam ce va urma”.

„Unde ar fi ajuns Româna dacă nu puneam interesul țării mai presus de interesul personal? Pentru că România ajunsese într-o fundătură... Toate uşile partenerilor noştri internaționali erau închise. Guvernările trecute ne-au făcut de râs şi ne-au redus posibilitățile de a negocia în interesul României. Credibilitatea în faţa mediului de afaceri era la pământ, investiţiile au scăzut dramatic, iar modul în care s-a purtat guvernarea PSD cu oamenii risca să arunce România la periferia Europei”, a continuat apoi președintele PNL.Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă

 

Ludovic Orban, despre cât de important e votul la alegerile locale din 27 septembrie

 

Ludovic Orban a spus apoi că, în ciuda situației excepționale generată de epidemia de coronavirus, Guvernul pe care îl conduce a reușit să țină România pe linia de plutire, ba chiar s-au făcut cele mai mari investiţii din ultimii 10 ani.

Orban a mai afirmat că „avem la dispoziţie fonduri europene cum România nu a avut niciodată”, iar gradul în care acestea vor fi absorbite și modul în care vor fi gestionate vor depinde de rezultatul alegerilor.

Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie.