Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban, apel către partidele politice din Republica Moldova: "Să facă front comun pentru promovarea valorilor naţionale româneşti"

Ludovic Orban, apel către partidele politice din Republica Moldova: "Să facă front comun pentru promovarea valorilor naţionale româneşti"

Un articol de: - 26 Mar 2018, 19:47
Ludovic Orban, apel către partidele politice din Republica Moldova: "Să facă front comun pentru promovarea valorilor naţionale româneşti" Foto: Ionel Dancă / Facebook Politică

Delegaţia Partidului Naţional Liberal (PNL) condusă de Ludovic Orban s-a întâlnit, luni, la Chişinău, cu reprezentanţi ai societăţii civile şi cu conducerile partidelor din Republica Moldova, membre PPE (PAS, PDA, PLDM), a anunţat purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

"În timpul discuţiilor, Ludovic Orban a amintit rolul Partidului Naţional Liberal în realizarea Unirii de la 1918. PNL a fost şi este partidul Unirii care îşi asumă şi sprijină continuarea proiectului de realizare a unui viitor comun european pentru toţi românii", a scris Ionel Dancă, pe pagina sa de Facebook. 

El a precizat că reprezentanţii comunităţii româneşti din Republica Moldova au prezentat problemele politice cu care se confrunta ţara lor. 

"S-a vorbit în mod deosebit de capturarea statului de către un grup de oligarhi locali şi propaganda antiromânească sprijinită de grupuri de interese ruseşti. 
În acest context, preşedintele PNL a făcut un apel la toate forţele politice şi civice din Republica Moldova să facă un front comun pentru promovarea şi apărarea valorilor naţionale româneşti democratice şi europene", a punctat Dancă. 
 

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   Chisinau,   Republica Moldova,   PNL,   PAS,   PDA,   PLDM,   Ionel Danca