Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban: Și eu îmi doresc să fac de la Constanța la granița de vest 7 ore, nu 14. Se poate! După pandemie, o mare oportunitate apare în fața noastră (VIDEO)

Ludovic Orban: Și eu îmi doresc să fac de la Constanța la granița de vest 7 ore, nu 14. Se poate! După pandemie, o mare oportunitate apare în fața noastră (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 19 Noi 2020, 21:45
Ludovic Orban: Și eu îmi doresc să fac de la Constanța la granița de vest 7 ore, nu 14. Se poate! După pandemie, o mare oportunitate apare în fața noastră (VIDEO) Politică

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că și el își dorește să ajungă de la Constanța la granița de vest în 7 ore, nu în 14 ca acum și mai vrea, de asemenea, ca românii care-și construiesc o casă nouă să nu mai fie umiliți cu zeci de plimbări pe la ghișee. Premierul a mai spus că investițiile în infrastructură, digitalizarea și modernizarea statului chiar sunt posibile, mai ales că vom dispune de resurse enorme cum România nu a mai avut până acum.

 

Ludovic Orban: Îmi doresc și eu ca să plec de la Constanța și să ajung la granița de vest în 7 ore

 

„Îmi doresc ca orice român să aibă șansa, dacă vrea să pună pe picioare o afacere, nu să i se dea peste gioale încă din primul moment în care vrea să-și înregistreze firma, ci, dimpotrivă, să găsească un partener în administrație, în Guvern și în autoritățile locale. 

Îmi doresc și eu ca să plec o dată de la Constanța, peste patru ani, și să ajung la granița de vest nu în 14 ore ca azi, ci în 7 ore - 7 ore jumate. Mâine plec la Suceava să inaugurăm Centura Rădăuțiului, îmi doresc și eu când plec de la București la Suceava sau la Iași să ajung în 3 - 4 ore. Ce să mi vorbesc să plec o dată de la Iași și să ajung la granița de vest în 6 ore. Se poate lucrul acesta!

Îmi doresc ca orice român care vrea să-și construiască o casă să nu mai stea un an de zile până primește un certificat de urbanism și apoi să se ducă să ia 28 de avize de la toate instituțiile, în care i se trântește ușa în nas sau e pus să aștepte la ghișeu”, a declarat Ludovic Orban, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al liberalilor pe 2021-2024.

Ludovic Orban: Și eu îmi doresc să fac de la Constanța la granița de vest 7 ore, nu 14. Se poate! După pandemie, o mare oportunitate apare în fața noastră

 A început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

Ludovic Orban: Avem o oportunitate istorică de a dezvolta România

 

Acesta a precizat că România are o șansă la dezvoltare ca niciodată până acum datorită resurselor enorme, mai ales europene, pe care le are la dispoziție.

„După pandemie, o nouă mare oportunitate apare în fața noastră de a planifica și a folosi amploarea fără precedent a resurselor pentru a recupera terenul pierdut în toți acești ani, dar de această oportunitate nu poate profita oricine, ci doar cei care au demostrat până acum că pot lansa România pe calea dezvoltării. E o oportunitate istorică. Fie folosim această șansă și devenim o țară de top în Europa sau o ratăm din nou și rămânem la coada plutonului”, a mai declarat premierul.
 

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   program de guvernare PNL,   PNL,   investitii in infrastructura,   autostrazi