Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban: “Suntem extrem de determinați să realizăm proiectul Autostrăzii Moldovei - A7”

Ludovic Orban: “Suntem extrem de determinați să realizăm proiectul Autostrăzii Moldovei - A7”

Un articol de: George Lupu - 20 Noi 2020, 14:09
Ludovic Orban: “Suntem extrem de determinați să realizăm proiectul Autostrăzii Moldovei - A7” Foto: gov.ro Politică

Premierul Ludovic Orban a fost prezent vineri la recepția lucrărilor variantei ocolitoare a municipiului Rădăuți. Acesta a felicitat constructorul care a finalizat proiectul cu luni bune înainte față de perioada programată.

“Un constructor român are capacitatea să finalizeze o lucrare într-un termen mai scurt cu nouă luni fașă de prevederile contractuale. Felicit cosntructorul pentru mobilizare, pentru seriozitate și mai ales pentru faptul că s-a ținut de cuvânt în discuțiile pe care le-am avut când am fost în vizită în iunie să vedem stadiul lucrărilor.

Rădăuțiul și localitățile din jurul Rădăuțiului au o centură extrem de utilă care scoate traficul greu și traficul de tranzit din Rădăuți și dă în același timp perspective de dezvoltare, pentru că de la romani încoace, vorba aceea s-a adeverit: drumul înseamnă viață, drumul înseamnă naștere la dezvoltare, la investiții.

Sunt convins că peste patru ani lucrurile se vor schimba în jurul acestei centuri în bine și vom vedea dezvoltări industriale sau alte tipuri de dezvoltări care va contribui la dezvoltarea economică a zonei”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Acesta a precizat totodată că guvernul este determinat să realizeze un alt proiect abițios de infrastructură rutieră: a7

“Noi suntem extrem de determinați să realizăm proiectul A7, practic să asigurăm legătura de la București cu ieșirea din țară la Siret, cu cele șase tronsoane de autostradă sau drum expres. De asemenea, ministrul transporturilor mi-a dat ocazia să dau o veste bună: legătura dintre Suceava și granița de Vest se va putea face și pe drumul nordului cum este cunoscut, un drum care va fi pe profil de autostradă sau drum expres care va face legătura între Suceava și Baia Mare. Astăzi s-au deschis ofertele și s-a declarat câștigătorul pentru cele trei tronsoane de pe Drumul Nordului, este vorba despre companiile care vor realiza studiul de fezabilitate”, a precizat premierul Orban.

 

 

A început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

 

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   Autostrada Moldovei