Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban: Suntem în linie dreaptă cu finalizarea lucrărilor pentru deschiderea metroului din Drumul Taberei (VIDEO)

Ludovic Orban: Suntem în linie dreaptă cu finalizarea lucrărilor pentru deschiderea metroului din Drumul Taberei (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 11 Aug 2020, 18:02
Ludovic Orban: Suntem în linie dreaptă cu finalizarea lucrărilor pentru deschiderea metroului din Drumul Taberei (VIDEO) Politică

Prim-ministrul Ludovic Orban a anunțat că autoritățile sunt „în linie dreaptă cu finalizarea lucrărilor pentru deschiderea metroului” din Drumul Taberei. Liderul PNL a fost prezent, marți, la evenimentul care a marcat intrarea lui Ciprian Ciucu în cursa pentru Primăria Sectorului 6, ocazie cu care a vorbit despre mai multe proiecte de investiții din Capitală.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Ludovic Orban, despre finalizarea lucrărilor la metroul din Drumul Taberei și alte proiecte pentru Capitală


 

„Bucureștiul are nevoie de autostradă de centură și pot să vă spun că, în cursul lunii august, vom începe lucrările la Autostrada de Centură a Bucureștiului pe tronsonul de sud al autostrăzii. Un lucru pe care îl așteaptă bucureștenii de cel puțin 10 ani de zile și care, din păcate, nu s-a întâmplat. Suntem în linie dreaptă cu finalizarea lucrărilor pentru deschiderea metroului Drumul Taberei și oferim garanția clară că locuitorii din Drumul Taberei vor ieși din izolare și vor avea posibilitatea să se deplaseze cu un metrou nou, un metrou care să le asigure cu adevărat condiții de transport civilizat și rapid către destinațiile spre care se deplasează în fiecare zi. Sunt o serie de alte proiecte extrem de importante pentru București”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Demnitarul a explicat că „și când va fi gata pasajul de la Ciurel, degeaba e gata pasajul de la Ciurel dacă nu este făcută legătura cu autostrada, pentru că scopul pasajului de la Ciurel era acela de a realiza o penetrație care să permită eliberarea Bulevardului Iuliu Maniu de trafic, pentru a sparge traficul, astfel încât traficul să se mute de-a lungul Splaiului Independenței și pe alte trasee. Închei prin a transmite un mesaj clar – bucureștenii din Sectorul 6 au cu cine să voteze și îi îndemn să voteze cu Ciprian Ciucu, cu echipa PNL și cu echipa USR-PLUS! De asemenea, la Capitală, să voteze cu primarul general Nicușor Dan!”.
 

Ciprian Ciucu și-a lansat oficial candidatura la Primăria Sectorului 6


 

Ludovic Orban a făcut aceste precizări marți, la lansarea oficială a candidaturii lui Ciprian Ciucu la Primăria Sectorului 6, din partea PNL și USR-PLUS.

„Primarul Mutu a îngropat sectorul în datorii. Gândiți-vă că, timp de patru ani, banii sectorului plus banii pe care i-a împrumutat Gabriel Mutu, peste 250 de milioane de euro, înseamnă un miliard de euro în patru ani. Vă întreb, se văd lucrări de un miliard de euro în patru ani? Unde sunt banii, domnule Mutu, unde sunt banii? Acum, în ajunul alegerilor, după ce nu a făcut nimic patru ani, a dat drumu la lucrări, cu bani împrumutați – de aia i se spune „împru-Mutu”. A dat drumul la lucrări pe bani foarte mulți și dacă mergem și vedem împreună calitatea lucrărilor, veți vedea că este foarte, foarte proastă. Lucrări făcute rapid, tocmai în speranța că va câștiga ceva capital electoral, dar nu sunt lucrări făcute pe bune. Se lucrează mult, repede și prost. Eu îi zic lui Gabriel Mutu să mă lase pe mine, să nu mai cheltuie banii degeaba! Să mă lase pe mine, că vreau să fac lucrările la un nivel de calitate demn de un oraș occidental”, a declarat Ciprian Ciucu.

La rândul său, Nicușor Dan, protagonistul formulei comune pe care o propun PNL și USR-PLUS la Capitală, a subliniat că „suntem împreună pentru a construi noul București. Suntem împreună pentru a construi un oraș în care te miști mai bine, un oraș în care respiri mai bine, un oraș în care câștigi mai bine. Bucureștenii ne-au transmis mesajul, uniți-vă și scăpați-ne de PSD! Partidele PNL, USR-PLUS au reușit această alianță și propun azi un număr de primari care să scoată Bucureștiul din dezastrul administrativ pe care PSD l-a lăsat. Suntem în Sectorul 6, în care am avut un primar PSD ca și analogul lui de la Primăria Capitalei, care s-a remarcat prin aruncatul de bani publici, prin acțiuni de imagine – cred că ne aducem cu toții aminte cum se fâțâia pe lângă un elicopter – prin gesturi inutile – suntem pe Iuliu Maniu și vă aduc aminte cum într-o noapte au fost scoși toți copacii de pe Iuliu Maniu și înlocuiți cu caricaturile astea pe care le vedem cu toții. Suntem în Sectorul 6, unde avem cele mai puține creșe din București. Doar trei creșe la o populație de sute de mii de locuitori, nu că primarul general ar fi făcut mai multe. A promis 20 de creșe și grădinițe, și nu a făcut niciuna”.

UN ADEVĂRAT MIRACOL! S-a dus cu iubitul său necredincios la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Când au ajuns acolo, ceva cu totul NEAȘTEPTAT i s-a întâmplat tânărului

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban