Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban susține că doar Nicușor Dan o poate înfrânge pe Gabriela Firea. „Dacă mai avem patru ani cu această garnitură scoasă din Muzeul Antipa şi cu primarul PSD care ne-a chinuit în ultimi patru ani, Bucureştiul va capota”

Ludovic Orban susține că doar Nicușor Dan o poate înfrânge pe Gabriela Firea. „Dacă mai avem patru ani cu această garnitură scoasă din Muzeul Antipa şi cu primarul PSD care ne-a chinuit în ultimi patru ani, Bucureştiul va capota”

Un articol de: Roxana Mirea - 24 Aug 2020, 23:55
Ludovic Orban susține că doar Nicușor Dan o poate înfrânge pe Gabriela Firea. „Dacă mai avem patru ani cu această garnitură scoasă din Muzeul Antipa şi cu primarul PSD care ne-a chinuit în ultimi patru ani, Bucureştiul va capota” Foto: Inquam Photos / George Călin Politică

Ludovic Orban susține că este încrezător că Nicușor Dan, candidatul PNL-USR/PLUS la Primăria Capitalei, este singurul candidat care o poate înfrânge pe Gabriela Firea la alegerile locale din 27 septembrie. De asemenea, acesta susține că „eliberarea Bucureştiului de PSD este un obiectiv fundamental” și că dacă „mai avem patru ani cu această garnitură scoasă din Muzeul Antipa şi cu primarul PSD care ne-a chinuit în ultimi patru ani, Bucureştiul va capota”.

 

Ludovic Orban are încredere că Nicușor Dan este singurul candidat care o va învinge pe Gabriela Firea

 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, are încredere că Nicușor Dan va reuși să învingă pe Gabriela Firea . De asemenea, premierul susține că Nicușor Dan are capacitatea de a găsi cele mai bune soluţii pentru gravele probleme ale Bucureştiului.

„Am încredere deplină în Nicuşor Dan. (...) are de departe prima şansă şi am încredere deplină nu numai în victoria lui Nicuşor Dan, ci mai ales în capacitatea de a găsi cele mai bune soluţii pentru gravele probleme ale Bucureştiului, mai ales după trei mandate catastrofale în care Bucureştiul a stat pe loc, dacă nu cumva a şi regresat în cele mai multe domenii. (...) Sigurul candidat care poate să învingă candidatul PSD este Nicuşor Dan şi de-aia noi considerăm că trebuie concentrate toate voturile pentru a fi siguri de victoria lui Nicuşor Dan pentru că eliberarea Bucureştiului de PSD este un obiectiv fundamental. Dacă mai avem patru ani cu această garnitură scoasă din Muzeul Antipa şi cu primarul PSD care ne-a chinuit în ultimi patru ani, Bucureştiul va capota, deja este aproape în faliment Bucureştiul”, a afirmat Ludovic Orban luni, într-o emisiune la Digi 24.

 

Colaborarea dintre PNL şi PMP rămâne în picioare

 

Totodată, Ludovic Orban a vrut să demonstreze că depunerea candidaturii lui Traian Băsescu nu presupune renunțarea la colaborarea dintre PNL şi PMP.

 „Asta nu înseamnă că noi ne-am certat cu cei de la PMP, dimpotrivă, ei sunt în continuare partenerii noştri de guvernare. Ei au luat decizia, pentru că nu ştiu în ţară ca ei să fi făcut alianţe la nivel de judeţ sau la nivel de primărie de municipiu cu vreun partid politic. (...) În ceea ce ne priveşte, noi îi considerăm în continuare parteneri, vom colabora în Consiliul General. Vom colabora în Consiliile judeţene, în consiliile locale şi vom colabora, de asemenea, după alegerile parlamentare pentru o construcţie de dreapta”, a explicat liderul PNL.Dan Bittman a făcut anunțul surprinzător la care nimeni NU se aștepta niciodată

 

Nicușor Dan: PSD a făcut din București un oraș murdar, în care domină kitsch-ul arhitectural

 

Candidatul PNL-USR/PLUS la Primăria Capitalei a susținut că această campanie electorală va fi o luptă între comunism și anticomunism: „Trebuie să reconstruim acest oraș, care a fost distrus și în perioada comunistă, și în perioada postcomunistă. Nu suntem decât la doi ani de la 10 August și, deși suntem la 30 de ani de Revoluție, va fi o campanie electorală în care, din nou, va fi o luptă între comunism și anticomunism”.

Nicușor Dan a deplâns starea în care a ajuns Bucureștiul, după 12 ani de administrație social-democrată.

„Orașul ăsta, după 12 ani de guvernare PSD, nu arată deloc ca o capitală a României. Ce era respect, acum câțiva ani a devenit acum milă pentru un oraș murdar, care nu e în stare să aibă o Sală Polivalentă, care nu e în stare să organizeze o competiție serioasă eurpeană de gimnastică, de sport în general, care nu e în stare să organizeze o mare întâlnire de business, un oraș în care domină kitsch-ul arhitectural, un oraș în care nu poți să te plimbi cu căruciorul pe troturar, dacă ești mamă cu copil mic, și ești nevoită să ieși pe spațiul destinat mașinilor, pentru că sunt mașini parcate peste tot”.

 

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   Gabriela Firea,   Nicusor Dan,   Primaria Capitalei