Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban: Următorii patru ani vor fi ani de pace politică. Toată energia politică va fi consumată pentru a pune în practică planul de dezvoltare a României (VIDEO)

Ludovic Orban: Următorii patru ani vor fi ani de pace politică. Toată energia politică va fi consumată pentru a pune în practică planul de dezvoltare a României (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 03 Dec 2020, 19:17
Ludovic Orban: Următorii patru ani vor fi ani de pace politică. Toată energia politică va fi consumată pentru a pune în practică planul de dezvoltare a României (VIDEO) Politică

Premierul Ludovic Orban a declarat joi seară, în ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, că în această campanie atipică, ce a avut loc în contextul pandemiei de coronavirus, PNL a încercat să prezinte românilor planul de dezvoltare pentru următorii ani, în timp ce ”alții au folosit această campanie pentru atacuri”.

 

Ludovic Orban, despre campania electorală pentru alegerile parlamentare: Am prezentat românilor planul nostru de dezvoltare, în timp ce alții au folosit această campanie pentru atacuri

 

”În această campanie electorală nu au fost mitinguri, marșuri, ci a fost o campanie în condiții de pandemiei, iar noi, cei din PNL, am respectat toate regulile de protecție sanitară. Am prezentat românilor planul nostru de dezvoltare, în timp ce alții au folosit această campanie pentru atacuri, pentru a lovi în activitatea PNL. Noi am făcut un efort pentru a prezenta românilor planul național de dezvoltare.

Președintele Klaus Iohanns a reușit o preformanță remarcabilă la nivel european, astfel încât am obținut o finanțare de 80 de miliarde de euro din bugetul Uniunii Europene și din facilitatea de recuperare și reziliență. România va mai beneficia în anii care vin și de alte finanțări importante de peste 4 miliarde de euro în cadrul programului SURE, de asemenea, va beneficia de finanțare în cadrul fondului de modernizare de 6 miliarde de euro pentru investiții în eficiența energetică, în producția de energie regenerabilă.

Următorii patru ani vor fi ani de pace politică, nu vor avea loc alegeri, toată energia politică va fi consumată pentru a pune în practică planul de dezvoltare a României și pentru a realiza saltul economic, în dezvoltare, pe care România îl merită și pe care este capabilă să-l facă”, a declarat Ludovic Orban.

 

Ludovic Orban, către români: Gândiți-vă că este extrem de important să veniți la vot

 

În același timp, liderul PNL a făcut apel la români să meargă la vot duminică, dând asigurări că a merge la urne nu implică un risc suplimentar de contaminare cu coronavirus întrucât toate regulile de protecție sanitară vor fi respectate. Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

”Gândiți-vă că este extrem de important să veniți la vot, să vă exercitați acest drept fundamental. Chiar dacă mulți au încercat să vă sperie, să vă spună să nu veniți la vot, eu vă garantez că exercitarea dreptului la vot se va face în cele mai sigure condiții de protejare a sănătății. Nimeni dintre cei care vor veni la vot nu va avea sănătatea pusă în pericol pentru că am luat măsuri de protecție stricte pe care le vom aplica și oricine își exercită dreptul la vot va fi protejat de riscul de infectare”, a mai spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Următorii patru ani vor fi ani de pace politică. Toată energia politică va fi consumată pentru a pune în practică planul de dezvoltare a României

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   PNL