Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban: ”Vom face depesedizarea administrației. Vom schimba conducerea ANAF. Blocăm toate concursurile organizate pe ultima sută de metri. La noile concursuri, probele orale, monitorizate cu camere ca la Bacalaureat” (VIDEO)

Ludovic Orban: ”Vom face depesedizarea administrației. Vom schimba conducerea ANAF. Blocăm toate concursurile organizate pe ultima sută de metri. La noile concursuri, probele orale, monitorizate cu camere ca la Bacalaureat” (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 06 Noi 2019, 21:19
Ludovic Orban: ”Vom face depesedizarea administrației. Vom schimba conducerea ANAF. Blocăm toate concursurile organizate pe ultima sută de metri. La noile concursuri, probele orale, monitorizate cu camere ca la Bacalaureat” (VIDEO) Foto: facebook.com/pnl.ro Politică

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, că Guvernul pe care îl conduce a început ”depesedizarea” administrației. Prim-ministrul a anunțat schimbarea conducerii ANAF și eliberare din funcții a consilierilor de stat, secretarilor de stat, secretarilor generali PSD. 

”Față de planul de colectare de venituri există un minus de 11 miliarde. PSD a făcut bugetul baza pe bani inexistenți. Este evident că e o deficiență și la colectare. Păstrăm cel mai mic procent de colectare a TVA, avem cea mai mare evaziune fiscală dintre toate țările UE pe TVA. 

Cu siguranță, vom schimba conducerea ANAF. Facem o evaluare. Căutam oameni competenți. Am anunțat că vom face depesedizarea administrației. Începem cu deciziile de eliberare din funcții a consilierilor de stat, secretarilor de stat, secretarilor generali. Am luat decizia să blocăm toate concursurile organizate pe ultima sută de metri. ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! MARE ATENȚIE! HACKERII CER BANI ÎN NUMELE CELEBREI CÂNTĂREȚE, PE INTERNET. MULȚI ROMÂNI ȘI-AU LUAT ȚEAPĂ

Este un adevărat campionat de ”prin cine se poate ajunge la prim-ministru”. Îi anunț pe toți PSD-iștii să nu încerce să ajungă la mine pentru că vor primi același răspuns”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul a mai precizat că viitoarele concursuri se vor organiza în mod transparent și a promis că la probele orale vor exista  ”camere de luat vederi ca la Bacalaureat”.

De asemenea, Ludovic Orban a anunțat două audituri pentru funcționarea și reorganizarea Guvernului. 

”Prima parte a auditului va fi organizat intern, care va sta la baza hotărârilor noi ale Guvernului. De asemenea, vom declanșa și un audit extern pentru a identifica cele mai bune forme de organizare pentru că vreau o reducere a numărului de autorități din subordinea Guvernului”, a spus Ludovic Orban

Referitor la lipsa banilor de la buget, premierul a declarat că sunt foarte multe plăți care trebuiau făcute și au fost amânate. 

”De exemplu, rambursările de TVA. Suma e mare, se apropie de 5 miliarde”, a spus Ludovic Orban

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban