Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică MAE a cerut repatrierea copiilor români rămași în Norvegia după ce au fost despărțiți de părinții lor

MAE a cerut repatrierea copiilor români rămași în Norvegia după ce au fost despărțiți de părinții lor

Un articol de: B1 TV - 18 Aug 2012, 15:37
MAE a cerut repatrierea copiilor români rămași în Norvegia după ce au fost despărțiți de părinții lor Foto: ourworldtravels.com Politică

Ministerul Afacerilor Externe a cerut repatrierea copiilor români rămași în Norvegia, după ce au fost despărțiți de părinții lor. Este vorba despre cei cinci copii ai unei familii din Arad, cu vârste cuprinse între şase luni şi opt ani, care au rămas instituţionalizaţi în Norvegia, ţară în care au lucrat părinţii acestora.

În prezent, se aşteaptă un răspuns din partea autorităţilor norvegiene. MAE a solicitat clarificări asupra acestui caz, inclusiv prin intermediul Ambasadei Regatului Norvegiei la Bucureşti.

Potrivit relatărilor părinţilor, Marius Rădulescu şi Claudia Stancu, cei cinci copii pe care îi au împreună le-au fost "luaţi fără drept din grijă" de autorităţile norvegiene în luna mai, de când nu ar mai fi primit informaţii despre soarta lor.


Citeşte mai multe despre:   MAE,   Ministerul Afacerilor Externe (MAE),   Norvegia