Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică MAE a comunicat AEP necesarul materialelor de vot pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale: 4.608.175 buletine de vot și 2.866.260 timbre autocolante

MAE a comunicat AEP necesarul materialelor de vot pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale: 4.608.175 buletine de vot și 2.866.260 timbre autocolante

Un articol de: B1.ro - 12 Noi 2019, 18:53
Politică

Ministerul Afacerilor Externe a comunicat Autorității Electorale Permanente necesarul materialelor de vot pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

"În conformitate cu atribuțiile ce revin Ministerului Afacerilor Externe, conform legislației în vigoare, cu privire la organizarea în străinătate a alegerilor pentru Președintele României din anul 2019, ministrul afacerilor externe a transmis marți, 12 noiembrie, Autorității Electorale Permanente numărul total al materialelor de vot necesare organizării în străinătate a procesului electoral aferent turului 2 de scrutin pentru alegerea Președintelui României: 4.608.175 buletine de vot și 2.866.260 timbre autocolante. Aceste cantități sunt rezultatul informării de către misiunile diplomatice și consulare, la solicitarea Centralei MAE, cu privire la necesarul de buletine de vot și alte materiale pentru turul 2. Numărul de buletine de vot solicitat de misiuni pentru turul 2 este mai mare cu 107.068 decât cel solicitat pentru primul tur", transmite MAE.

Cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate vor putea vota în cele 835 de secții de votare organizate de Ministerul Afacerilor Externe pentru acest proces electoral. Ministerul Afacerilor Externe reiterează importanța ca cetățenii români din străinătate să voteze în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale în fiecare din zilele de 22, 23 și 24 noiembrie 2019, începând chiar cu ziua de vineri, 22 noiembrie, pentru a evita aglomerarea în ultima zi.

 

 
Loading...