Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Magazinele sătești și locuințele liderilor locali ai PSD, secții de votare pentru alegerea președintelui social democraților

Magazinele sătești și locuințele liderilor locali ai PSD, secții de votare pentru alegerea președintelui social democraților

Un articol de: - 08 Oct 2015, 14:31
Magazinele sătești și locuințele liderilor locali ai PSD, secții de votare pentru alegerea președintelui social democraților Foto: ecomunitate.ro Politică

Magazinele sătești și locuințele liderilor locali ai PSD se vor transforma, duminică, în secții de votare, cu ocazia alegerilor pentru președinția PSD, la care Liviu Dragnea este singurul candidat.

Liderii locali ai PSD sunt încântați de noua procedură de vot, aplicată pentru prima dată, deși în statutul PSD era prevăzută de mult.

În privința cheltuielilor, nu a fost stabilit un buget, ci fiecare filială locală organizează scrutinul cu mijloacele pe care le are la dispoziție, notează Mediafax.

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, spune că "încercăm să organizăm secţii în cămine culturale, în sediile de partid din teritoriu, iar în cazul în care aceste spaţii nu există secţiile vor funcţiona în casa preşedintelui organizaţiei locale sau a unui coleg de partid care are locuinţa într-o zonă centrală. Nu vom face în schimb secţii de vot în şcoli, restaurante şi în birturi".

"Mizăm pe o prezenţă importantă. E prima dată când într-un partid din România toţi membrii au posibilitatea să-şi aleagă direct preşedintele", a declart și președintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   PSD,   sectii de votare,   vot