Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Mai mulți membri PNL plănuiesc o mișcare de înlăturare a lui Crin Antonescu de la șefia partidului

Mai mulți membri PNL plănuiesc o mișcare de înlăturare a lui Crin Antonescu de la șefia partidului

Un articol de: B1 TV - 02 Sep 2012, 18:39
Mai mulți membri PNL plănuiesc o mișcare de înlăturare a lui Crin Antonescu de la șefia partidului Foto: ianculescul.com Politică

Radu Zlati, fostul consilier al președintelui interimar Crin Antonescu, recunoaște că liderul PNL are probleme în propriul partid.

Într-o postare pe blogul personal, Zlati spune că în formațiunea liberală se coagulează o mișcare care are ca scop îndepărtarea din funcție a lui Antonescu.

El susține însă că un eventual puci va eșua. 

Unii bloggeri liberali de bine ridică problema leadership-ului PNL. Desigur, greu de propus alternative credibile la Crin Antonescu. Şi mai greu de găsit personalităţi dinlăuntrul PNL gata să se pună în fruntea unei mişcări care să ducă la înlocuirea lui Crin. Greu atâta vreme cât o astfel de mişcare, în condiţiile victoriei clare a USL la locale este sortită unui eşec major" scrie Radu Zlati.

Fostul consilier crede însă că un puci in interiorul partidului nu va avea sorți de izbandă.

Sunt înclinat să consider că ceea ce se poate vedea la suprafaţă din toată această frământare subterană nu va avea nici un efect real. Nemulţumiţii vor rămâne cu capul la cutie, căci o înfrângere la un eventual Congres extraordinar i-ar scoate pe mulţi dintre ei din eşalonul I şi II de putere a PNL. Ori conjuraţii se pare că au vise mari dar curaj puţin…" adaugă acesta.

În final, fostul consilier al președintelui interimar Crin Antonescu precizează că „ceea ce lipseşte PNL nu este opoziţia - căci opoziţie la Crin se face şi din interior şi din exterior- ci o opoziţie de bună credinţă".

"Ceea ce lipseşte PNL nu este opoziţia, căci opoziţie la Crin se face şi din interior şi din exterior… ci o opoziţie de bună credinţă, care să dorească binele partidului iar nu binele personal. O astfel de opoziţie ar face conducerea mai eficientă, fără a o slăbi şi a face astfel servicii, duşmanului oranj. Duşman cu care, iată, unii liberali par a se fi aliat în fapt, chiar dacă nu (încă) şi de drept." încheie Radu Zlati pe blogul personal.

Citeşte mai multe despre:   blog,   Crin Antonescu,   PNL