Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Manifestație PDL, joi, în Piața Revoluției. Cezar Preda: Vom semna o petiție națională de salvare a statului de drept

Manifestație PDL, joi, în Piața Revoluției. Cezar Preda: Vom semna o petiție națională de salvare a statului de drept

Un articol de: - 02 Iul 2012, 13:30
Manifestație PDL, joi, în Piața Revoluției. Cezar Preda: Vom semna o petiție națională de salvare a statului de drept Politică

Prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda a anunțat luni că partidul organizează joi o manifestație în Piața Revoluției, ca formă de protest față de actuala guvernare, aceasta fiind prima acțiune a noii conduceri PDL.

„Prima acțiune concretă a noii conduceri PDL este organizarea unei manfestații joi, la ora 18:00, în Piața Revoluției. Acest eveniment dorește să adune alături de PDL toți cetățenii României care își doresc ca statul de drept să funcționeze și care vor să împiedice anexarea instituțiilor statului de către USL. Dorim să participe cât mai multe ONG-uri, partide poltiice, care doresc ca statul de drept să funcționeze. Dorim să semnăm la sfârșit o petiție națională de salvare a statului de drept”, a declarat Preda.

Politicianul a vorbit și despre conflictul dintre Traian Băsescu și Victor Ponta, în ceea ce privește acuzațiile de plagiat, apreciind că șeful statului s-a comportat responsabil, în timp ce premierul încearcă cu orice preț să-și salveze reputația pătată.

„PDL transmite tututor că aceasta este diferențe între copii și oameni maturi, între primul ministru și președintele României.Train Băsescu s-a comportat responsabil, în timp ce Ponta încearcă să-și mai salveze reputația de a fi un om politic corect. Folosește toate instituțiile statului pentru a anexa CV-ul domniei sale și să îl prezinte oamenilor ca fiind unul de lua în seamă”, a mai spus deputatul.

De asemenea, acesta a cerut demisia premierului pentru„ furt intelectual”.

„Ponta trebuie să plece pentru că el a copiat, a furat, iar românii nu țin pe posturi mari decât oameni responsabili și profesioniști, nu hoți intelectuali. Trebuie să știe că oricâți Grăjdani ar inventa, că există un capăt indiferent de câți slujitori are pentru a-i apăra interesele, lasă-ne pentru că țara are nevoie de credibilitate, mai ales acum când ne este greu”,
a conchis Preda.

Președintele Traian Băsescu a răspuns, luni, unor acuzaţii de plagiat aduse de ministrul delegat pentru dialog social, Liviu Pop. Într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Cotroceni, şeful statului a subliniat ferm că nu a făcut niciodată un masterat şi că nu este "nici doctor, nici dottore".

Vezi AICI declarațiile lui Traian Băsescu.

Manifestație PDL în București
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Cezar Preda,   Victor Ponta,   Traian Basescu,   plagiat