Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Marcel Ciolacu, criticat de liderul PSD Vaslui pentru excluderile anunțate: „Este o prostie!"

Marcel Ciolacu, criticat de liderul PSD Vaslui pentru excluderile anunțate: „Este o prostie!"

Un articol de: Andrei Vlad - 01 Sep 2020, 13:44
Marcel Ciolacu, criticat de liderul PSD Vaslui pentru excluderile anunțate: „Este o prostie!" Politică

Moțiunea de cenzură inițiată de PSD s-a dovedit a fi un eșec. În urma acestui eveniment, Marcel Ciolacu, președintele interimar social-democrat, a declarat că are în vedere excluderea membrilor care nu s-au aliniat intereselor partidului. 

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, nu ia în serios avertismentele lui Marcel Ciolacu și spune că afirmațiile cu privire la excluderi reprezintă doar „reacții de orgoliu". 

„E o prostie, nici un partid nu ar trebui să se grăbească foarte tare cu excluderile, până când nu găsește motivația adevărată a unui gest pe care unul dintre membrii partidului respectiv, cu atât mai mult cu cât e vorba de parlamentari, l-a făcut. Trebuie să fim foarte atenți cu oamenii.

Excluderile imediate, reacțiile acestea de orgoliu nu fac bine partidelor și lucrul acesta cu atât mai mult cu cât ne apropiem de o perioadă electorală, în care de preferat ar fi pentru partide să fie stăpâne pe situație, să nu semene confuzie în rândul propriilor membri și să nu ia măsuri pripite", a declarat Dumitru Buzatu la RFI. 

 

Dumitru Buzatu îndeamnă la comunicare internă, nu la excluderi

 

Dumitru Buzatu a subliniat faptul că înainte de a lua o decizie radicală, trebuie purtată o comunicare eficientă. 

„Cred că a întârziat foarte mult cu depunerea acestei moțiuni de cenzură și mai mult decât atât, am afirmat în repetate rânduri că Guvernul Orban nu trebuia votat.

(...) Mai întâi, trebuie să stăm de vorbă cu oamenii, să vedem din ce motiv nu au fost prezenți (...). Dacă erau bolnavi și erau într-o situație extraordinară, cred că trebuie să manifestăm înțelegere față de oamenii aceștia. Dacă au fost unele cazuri în care oamenii au plecat din partid, se gândiseră să se ralieze la alte formațiuni politice, atunci trebuie să avem un anumit comportament", a mai precizat Buzatu pentru sursa citată. Cel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce SECRET ascunde

 

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Marcel Ciolacu,   Dumitru Buzatu