Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Marcel Ciolacu, după amenda primită: A greși e omenește, a persevera e prostește. Trebuia să rămân doar cu familia mea și ar fi fost mult mai bine (VIDEO)

Marcel Ciolacu, după amenda primită: A greși e omenește, a persevera e prostește. Trebuia să rămân doar cu familia mea și ar fi fost mult mai bine (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 26 Oct 2020, 21:17
Marcel Ciolacu, după amenda primită: A greși e omenește, a persevera e prostește. Trebuia să rămân doar cu familia mea și ar fi fost mult mai bine (VIDEO) Foto. Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a vorbit luni seară, în direct pe B1 TV, despre amenda primită după ce a fost surprins în compania a 11 persoane într-un restaurant din Buzău.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Marcel Ciolacu, despre amenda primită, în direct pe B1 TV

 

„Eu am ieșit cu familia la Sărata-Monteoru să mănânc, cu fiul meu, cu nepotul, cu viitoarea noră posibil și cu fratele meu. Sunt într-un scenariu verde Sărata-Monteoru și Buzăul, deci nu este nicio problemă, am stat și pe terasă, pe urmă am intrat, când s-a făcut frig, la interior și au mai venit și doi colegi de ai mei de partid. Ne-am strâns cu toții la masă. A fost o greșeală, mi-o recunosc, faptul că toți am achitat amenzile... Pe urmă, cu adevărat, când a venit să mâncăm ne-am despărțit și am stat la mese separate. A fost o greșeală, mi-o recunosc. Până la urmă, a greși e omenește, a persevera e prostește. Fiecare dintre noi avem astfel de momente chiar pentru o scurtă durată. Trebuia să rămân doar cu familia mea și ar fi fost mult mai bine”, a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat de ce după ce a plătit amenda a afirmat că Poliția ar fi folosită de Guvernul Orban în scop politic, Marcel Ciolacu a răspuns: „Așa și este. Legea este foarte clară. Cât timp eram doar cu membrii familiei, nu a fost o petrecere sau să sărbătorim ceva – dimpotrivă, eu n-am mai fost de mult timp acasă și am vrut să mănânc cu familia. S-a terminat cu totul altfel, e altă discuție. Un pic exagerat momentul, eu eram acolo când a venit poliția. Au constatat că deja noi stăteam la mese separate. S-a revenit pe urmă iarăși la local, n-am prea înțeles lucrurile acestea. Dacă punem un pic în balanță, manifestările sunt total diferite. Până la a face conferință de presă la IGP pe subiectul Marcel Ciolacu, totuși, nu sunt infractor, nu sunt interlop. Există și alte metode de a comunica. Mi s-a părut un pic exagerat. N-am văzut IGP făcând vreo conferință de presă după ce primul-ministru, în biroul primului-ministru, stătea și fuma, și consuma băuturi alcoolice alături de alți membri ai Guvernului. Ați văzut dumneavoastră o astfel de conferință de presă la IGP, la minister? Dubla măsură mi s-a părut exagerată”.

 

Citeşte mai multe despre:   Marcel Ciolacu,   PSD