Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Marcel Ciolacu, după declarația președintelui Klaus Iohannis: „Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL”

Marcel Ciolacu, după declarația președintelui Klaus Iohannis: „Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL”

Un articol de: Vladimir Ionescu - 24 Noi 2020, 20:44
Marcel Ciolacu, după declarația președintelui Klaus Iohannis: „Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL” Foto: Inquam Photos / George Călin Politică

Marcel Ciolacu a reacționat la mesajul transmis marți seară de președintele Klaus Iohannis, care a criticat în termeni duri PSD. În replică, liderul social-democrat l-a acuzat pe șeful statului că este „un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important”, sănătatea și viața românilor.

Cum a reacționat Marcel Ciolacu, liderul PSD, după declarația de presă susținută de președintele Klaus Iohannis

 

„Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor. Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns. Dar vă îndemn pe toți cei cu bun simț, cu logică și ancorați în realitate, care vă simțiți jigniți de un astfel de personaj, să îi dăm mesajul corect pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos și dezastru! Vă îndemn să ieșiți din case pentru a trimite acasă acest guvern incompetent și corupt! Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure și sărbătorile acestea! Vă îndemn să votați pentru sănătatea voastră, pentru educația copiilor voștri, pentru pensiile voastre, pentru locurile de muncă! Vă îndemn să votați pentru a ne lua viața înapoi!”, a scris Marcel Ciolacu, marți seară, pe Facebook.

 

Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL! A...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 24 noiembrie 2020

 

Ce spusese președintele Klaus Iohannis

 

Șeful statului a afirmat, marți seară, că „țara noastră a fost puternic afectată ani la rând de corupția și incompetența guvernelor PSD, care au blocat dezvoltarea, nu au investit în infrastructură și au direcționat fondurile publice către clientela de partid”.

„PSD a demonstrat că nu este capabil să se schimbe. În ciuda încercărilor de a-și cosmetiza imaginea, rămâne aceeași formațiune retrogradă, a baronilor roșii, tributară unui mod de a face politică pe care cetățenii nu îl mai tolerează și nu și-l mai doresc. Ce dovadă mai bună a faptului că PSD nu a înțeles nimic și că acționează strict în interes de partid decât permanenta subminare din Parlament a oricărui efort al Guvernului de a ține sub control pandemia? Cum poate fi catalogată altfel decât cinică și iresponsabilă atitudinea pesedistă de a împovăra peste putință bugetul statului cu tot felul de pomeni electorale, deși parlamentarii PSD știu foarte bine că pur și simplu nu sunt bani pentru astfel de măsuri?”, a spus, printre altele, președintele Klaus Iohannis.

Citeşte mai multe despre:   Marcel Ciolacu,   Klaus Iohannis