Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Marcel Ciolacu, o nouă replică pentru ministrul Ghinea: Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai ești în Guvernul României?! Pleaca acasă!!!

Marcel Ciolacu, o nouă replică pentru ministrul Ghinea: Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai ești în Guvernul României?! Pleaca acasă!!!

Un articol de: Elena Stanciu - 11 Iun 2021, 12:40
Marcel Ciolacu, o nouă replică pentru ministrul Ghinea: Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai ești în Guvernul României?! Pleaca acasă!!! Foto: Marcel Ciolacu / Facebook Politică

Schimb de replici pe Facebook între ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, și președintele PSD, Marcel Ciolacu, pe tema Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). După ctiticile dure lansate de Ciolacu la adresa ministrului USR-PLUS în contextul observațiilor trimise de Comisia Europeană cu privire la PNRR, Ghinea i-a propus să discute ”cu demisiile pe masă”. Replica liderului social-democrat a venit imediat: ”Ce demisii ceri tu, Cristian?! (...) Pleacă acasă!!!”. 

 

Marcel Ciolacu, despre observațiile Comisiei Europene la PNRR: Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligența sa, dar i-a zăpăcit pe toți cu tâmpeniile sale

 

”Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligența sa, dar i-a zăpăcit pe toți cu tâmpeniile sale.

Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai ești în Guvernul României?! Când toată lumea îți spune că ești un dezastru național, tu încă mai ai tupeu să scrii baliverne pe Facebook?!

Cristian, Comisia Europeană a avut timp - în doar 4 ZILE! - să-ți citească PNRR-ul. Da, cel pe care tu l-ai trimis la Bruxelles. FĂRĂ SĂ-L CITEȘTI! Au citit și s-au crucit!

Cristian, nu ți-a fost rușine să ieși la televizor, acum două zile, și să minți nonșalant că totul e ok, deși știai foarte bine ce observații devastatoare ai primit de la Comisia Europeană??!

Cristian, TU ești un dezastru! ZERO! Cum să îți spun în ”penerereză” ca să înțelegi și tu: PLEACĂ ACASĂ!!!!

PS: Dacă parlamentarii PNL și UDMR nu votează moțiunea simplă pe care am depus-o împotriva lui Ghinea, atunci vor răspunde în solidar cu acest ministru ZERO care și-a dorit ca miliardele din PNRR să se ducă la firmele de consultanță și clienții săi politici!!!!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Marcel Ciolacu, o nouă replică pentru ministrul Ghinea: Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai ești în Guvernul României?! Pleaca acasă!!!

 

Cristian Ghinea, către Marcel Ciolacu: Dacă PNRR va fi aprobat de către Comisie, tu îți dai demisia din funcția de președinte PSD. Te ține? 

 

Mesajul lui Ciolacu vine după ce Ghinea l-a provocat să demisioneze de la șefia PSD dacă până la urmă PNRR va fi aprobat de Comisia Europeană.

”PSD anunță din nou că PNRR a fost respins. Este a patra oară când PSD lansează acest fake news. La fiecare dialog cu Comisia, PSD are un atac de panică trucat. E cazul să se liniștească.

Dar, ca să scăpăm de emoții, fac o propunere lui Marcel Ciolacu.

Marcele, eu zic că PNRR va fi aprobat de către Comisia Europeană. Anunți a patra oară că a fost deja respins (înainte de evaluare). Această comedie politică poate fi ușor rezolvată. Îți propun următorul pariu:

Dacă PNRR nu va fi aprobat de către Comisia Europeană, eu îmi dau demisia.

Dacă va fi aprobat de către Comisie, tu îți dai demisia din funcția de președinte PSD.

Termen: 30 septembrie 2021. Te ține?”, a scris Cristian Ghinea, tot pe Facebook.

 

Citeşte mai multe despre:   Marcel Ciolacu,   Cristian Ghinea,   PNRR