Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Marcel Ciolacu: Pe Nicolae Ceauşescu l-am împuşcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat ţara acum? Eu nu vorbesc de împuşcat, Doamne fereşte!

Marcel Ciolacu: Pe Nicolae Ceauşescu l-am împuşcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat ţara acum? Eu nu vorbesc de împuşcat, Doamne fereşte!

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 03 Noi 2020, 00:01
Marcel Ciolacu: Pe Nicolae Ceauşescu l-am împuşcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat ţara acum? Eu nu vorbesc de împuşcat, Doamne fereşte! Foto: Marcel Ciolacu / Facebook Politică

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a criticat din nou Guvernul PNL pentru modul în care a gestionat situația economică a țării și, mai ales, faptul că a împrumutat bani în neștire. „Pe Ceauşescu l-am împuşcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat ţara acum?”, s-a întrebat el retoric. Ciolacu s-a arătat apoi încrezător că PSD va câștiga alegerile parlamentare, afirmând că nu vede motive pentru care românii ar mai vota PNL în acest moment.

 

Marcel Ciolacu insistă ca Guvernul PNL să prezinte de pe acum proiectul de buget pe 2021

 

„Vă spun eu cum văd situaţia cu domnul Cîţu (ministrul Finanțelor). El în loc să vină să explice românilor cum a reuşit performanţa să împrumute această ţară la o dobândă de 4,74 - cea mai mare dobândă pe care o plăteşte un stat al UE - să ne explice cum 10-15 ani vom plăti aceste împrumuturi de aproape 100 de miliarde până în acest moment”, a declarat liderul social-democraților, pentru TVR 1, potrivit News.ro.

El a insinuat din nou că liberalii plănuiesc să crească taxele, dar nu vor să spună asta acum, pentru a nu se da de gol înainte de alegeri: „Spune-le românilor exact cum va arăta România anului 2021, ce faci cu pensiile cu alocaţiile, cu taxele şi impozitele! Nu-i păcăli şi nu-i minţi să le iei votul!”.

El a ținut să nege categoric informația prezentată de ministrul Florin Cîțu, potrivit căreia PSD ar vrea impozitarea Bisericii: „Omul e un mitoman, minte cum respiră. Omul din asta trăieşte. Nu am niciun apetit să stau să comentez tâmpeniile spuse de ministrul Finanţelor”.

Ciolacu a mai spus că Florin Cîțu e „un dezastru pentru România” și l-a acuzat că stă tot timpul pe Facebook. El s-a declarat apoi „foarte îngrijorat dacă finanţele României au ajuns pe mâinile domnului Cîţu”.

„Să ştiţi că pe Ceauşescu l-am împuşcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat ţara acum, când n-a îndatorat-o nimeni, niciodată? Eu nu vorbesc de împuşcat, nu, Doamne fereşte!”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

 Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo

Marcel Ciolacu are încredere că PSD va câștiga alegerile parlamentare

 

Tot luni seară, Marcel Ciolacu s-a arătat încrezător că PSD va câștiga alegerile parlamentare și va merge la Palatul Cotroceni cu o propunere de premier.

„Cred că PSD va ieşi pe primul loc la aceste alegeri. Nu văd de ce românii ar mai vota PNL în acest moment. (...) Vom lua o hotărâre în interiorul partidului pe cine propunem (premier), mă voi consulta cu colegii mei”, a precizat liderul social-democraților, potrivit Agerpres.

El a evitat să spună cu ce partide for încerca să formeze majoritatea, dar a exclus o alianță cu PNL: „Vom găsi soluţii astfel încât să creăm o majoritate. Să vedem cum va arăta viitorul Parlament”.