Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Marcel Ciolacu: Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor / USR, în momentul acesta, neparticipând la ședințele de Guvern, face un șantaj asupra statului român (VIDEO)

Marcel Ciolacu: Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor / USR, în momentul acesta, neparticipând la ședințele de Guvern, face un șantaj asupra statului român (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 14 Apr 2021, 23:37
Marcel Ciolacu: Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor / USR, în momentul acesta, neparticipând la ședințele de Guvern, face un șantaj asupra statului român (VIDEO) Foto: Inquam Photos / George Călin Politică

Marcel Ciolacu, președintele PSD, susține că Vlad Voiculescu, demis miercuri de premier din funcția de ministru al Sănătății, „a fost un pericol pentru sănătatea românilor”. Liderul social-democraților a criticat și USR, despre care spune că, „neparticipând la ședințele de Guvern, face un șantaj asupra statului român”, și a explicat că un prim-ministru este îndreptățit și să schimbe miniștri. Totodată, el a amintit că formațiunea pe care o conduce i-a propus președintelui Klaus Iohannis formarea unui guvern de uniune națională după alegerile din 6 decembrie 2020, însă „s-a preferat cu totul altceva și vedem la ce s-a ajuns”.

„Noi am fost la Președintele României, după alegeri, când Partidul Social Democrat a câștigat aceste alegeri, cu propunerea ca domnul dr. Alexandru Rafila să fie primul-ministru al României și să avem pentru ceea ce va urma, fiindcă știam foarte bine ce urmează, cred că Președintele e cel mai îndreptățit să știe și mai bine decât noi că va urma o pandemie serioasă, nu o simplă răceală cum ne spunea prima oară, că va urma o criză economică. L-am ascultat și pe domnul Diaconescu, și cu un context global complicat, chiar și aproape de frontierele României, și cel mai bine ar fi fost să avem în acel moment un guvern de uniune națională, la care toate forțele politice să tragă în aceeași direcție. S-a preferat cu totul altceva și vedem la ce s-a ajuns. Întotdeauna, când pui perdanții să conducă, pentru ei nu este un câștig, este o oportunitate”, a declarat președintele PSD, miercuri seară, pe B1 TV, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Președintele PSD, pe B1 TV. Ce a declarat Marcel Ciolacu despre Vlad Voiculescu și USR

 

Marcel Ciolacu l-a criticat în termeni duri pe Vlad Voiculescu și susține că bolnavii cronici „mor pe capete pentru că nu au acces la sănătate”.

„Întotdeauna, când pui perdanții să conducă, pentru ei nu este un câștig, este o oportunitate. Se vorbește numai de coaliție. Oameni buni, noi trebuie să vorbim de Guvernul României, coaliție a fost când s-a creat Guvernul României, când am pus un prim-ministru care este îndreptățit să schimbe și miniștri. Să mă ierte Dumnezeu, Voiculescu a fost un pericol pentru sănătatea românilor, este evident. Lăsăm fanfaronada cu, domne`, a făcut reforme în sănătate - n-a făcut nimic, mai avea puțin și distrugea tot sistemul de sănătate public. Avem bolnavii cronici, care mor pe capete pentru că nu au acces la sănătate. Au venit clasamentele internaționale, ne-au clasat pe locul 10 la mortalitate. Președintele trebuie să intervină și să spună în ce direcție va merge această țară. Românii, din sondajele de opinie, ne spun foarte clar, 79% dintre români consideră că țara România se îndreaptă într-o direcție greșită”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Președintele PSD n-a uitat nici de USR, despre care spune că „face un șantaj asupra statului român” prin neparticiparea la ședințele de Guvern.

„USR, în momentul acesta, neparticipând la ședințele de Guvern, face un șantaj asupra statului român - acesta este adevărul. Cum adică!? Ei nu sunt oameni de stat, membri ai Guvernului!? O asemenea demnitate de ministru, de prim-miniștri!? Tu te joci de-a coaliția și de-a guvernarea!? Lași o zi întreagă o țară fără ministru al Sănătății!?”, a adăugat Marcel Ciolacu.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Marcel Ciolacu,   PSD,   Vlad Voiculescu,   Ministerul Sanatatii