Maria Grapini (PSD) îl atacă pe Emmanuel Macron: „Amestec în justiție?” / Președintele Franței îl anunțase pe Klaus Iohannis că o va susține pe Kovesi la șefia Parchetului European

Maria Grapini (PSD) îl atacă pe Emmanuel Macron: „Amestec în justiție?” / Președintele Franței îl anunțase pe Klaus Iohannis că o va susține pe Kovesi la șefia Parchetului European

Europarlamentarul PSD Maria Grapini îl atacă dur pe președintele francez Emmanuel Macron, după ce acesta l-a anunțat pe Klaus Iohannis că o va susține pe Laura Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef european.

ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PĂRĂSIT PENTRU UN PARTENER MAI TÂNĂR! NEBUNIE LA ÎNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE

„Aud că Macron îi cere candidatului francez la funcția de procuror șef să se retragă. Păi se poate? Amestec în justiție? Cum poate să dispună un președinte unui cetățean să se retragă de la un concurs? Se poate ca francezii să nu-și susțină francezul? Ce treabă are un șef de stat cu un candidat pe persoană fizică? E ca și cum ar interveni președintele la un concurs pentru un candidat la un post la banca națională!”, a scris Maria Grapini, pe pagina sa de Facebook, potrivit digi24.ro.

VESTE TRISTĂ! A MURIT FOSTUL PREȘEDINTE! VA FI DOLIU NAȚIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI (GALERIE FOTO)

Așadar, Emmanuel Macron, președintele Franței, i-a promis lui Klaus Iohannis că va retrage candidatura lui Francois Bohnert de la șefia Parchetului European și că o va susține pe Laura Codruța Kovesi. (Detalii AICI)

TRAGEDIA MOMENTULUI! A MURIT VIOREL! DIN PĂCATE A FĂCUT INFARCT! ROMÂNIA E ÎN STARE DE ȘOC

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:37 - Un profesor din Bangladesh și-a împușcat un student în timpul unui examen. El mai avea un al doilea pistol, 81 de gloanțe, două cuțite și 10 pumnale asupra sa
23:15 - Cea mai rapidă mașină de jucărie din lumea intrat în Cartea Recordurilor. La ce viteză maximă ajunge
23:15 - Unde se mai poate mânca ieftin în România, în martie 2024. În unele zile meniurile costă și 5,5 lei
23:09 - Demiterea lui Cozmin Gușă din fruntea Federației Române de Judo, cerută de mai mulți medaliați, inclusiv de campiona olimpică Alina Dumitru: „A adus judo-ul românesc într-o situaţie disperată”
22:48 - O tânără de 19 ani a murit în urma unui sccident mortal cumplit între un TIR, o mașină și o căruță, în Giurgiu
22:45 - Detalii neștiute despre educația dură pe care a primit-o Codin Maticiuc de la părinții săi. Cum era pedepsit în copilărie: „N-au reușit să mă facă să învăț”
22:35 - Vlad Nistor (PNL): PPE e consecvent în a susține aderarea deplină a României la Schengen, chiar dacă partidul care se opune face și el parte din PPE (VIDEO)
22:29 - O substanţă cancerigenă a fost descoperită în produsele anti acnee ale unor mărci cunoscute
22:14 - Marea Britanie vrea să introducă o taxă suplimentară pe vaping pentru dezavantajarea acestui obicei. De când ar putea fi introdusă
22:07 - Iohannis l-a primit la Cotroceni pe premierul grec Mitsotakis: „Îmi pare rău că aţi trăit o asemenea sperietură în Odesa” (FOTO)