Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Marian Munteanu își face partid. Alianţea Noastră România va participa la alegeri. „Vom candida singuri, dar asta nu exclude posibilitatea unor colaborări”

Marian Munteanu își face partid. Alianţea Noastră România va participa la alegeri. „Vom candida singuri, dar asta nu exclude posibilitatea unor colaborări”

Un articol de: - 10 Aug 2016, 23:40
Marian Munteanu își face partid. Alianţea Noastră România va participa la alegeri. „Vom candida singuri, dar asta nu exclude posibilitatea unor colaborări” Foto: revista22.ro Politică

Marian Munteanu a anunţat, miercuri, înfiinţarea formaţiunii politice intitulate Alianţa Noastră România. Aceasta îşi propune ca, la alegerile din noiembrie, să obţină un rezultat care să îi permită o prezenţă semnificativă în Parlament, potrivit dcnews.ro.

„Cred că o prezenţă semnificativă, un procent care să fie undeva, nu ştiu, 8 - 10 - 12 - 13%, vor hotărî compatrioţii noştri cât de mult ne vor acorda credit, un asemenea procent ne va permite să impulsionăm activitatea Parlamentului. (...) Dacă electoratul ne va încredinţa un mandat suficient, se va pune în discuţie evident şi o posibilă participare la guvernare”, a susţinut Marian Munteanu, într-o conferinţă de presă. El a precizat că formaţiunea este înregistrată în Registrul partidelor.

„Imediat, în perioada aceasta între Sf. Maria Mare şi Sf. Maria Mică, ne vom ocupa cu organizarea structurilor locale ale formaţiunii politice Alianţa Noastră România. (...) Sper ca în două săptămâni să putem ajunge la o formă de organizare pentru Bucureşti, ca undeva în prima jumătate probabil a lunii septembrie să ne putem prezenta atât cu structurile organizatorice fundamentale puse la punct, cât şi cu programul nostru pregătit sper până la sfârşitul lui septembrie”, a precizat Marian Munteanu.

Marian Munteanu a mai precizat că formaţiunea nu va face fuziuni sau alianţe electorale pentru parlamentare.

„Vom candida singuri, dar asta nu exclude posibilitatea unor colaborări, a unui eventual sprijin cu alte grupări sau asociaţii, dar noi vom candida singuri. (...) Am înţeles că Nicuşor Dan de la USB a refuzat postul de viceprimar. Stau şi mă întreb de ce le-a promis bucureştenilor că o să salveze Bucureştiul?”, a mai spus Munteanu.

 „Cinstea, competenţa şi patriotismul. Apoi o nouă formulă de management politic, cu accent pe calitate şi criterii profesioniste de selecţie a valorilor”, a fost răspunsul lui Marian Munteanu, atunci când a fost întrebat ce elemente ar diferenţia formaţiunea de alte partide.

Marian Munteanu a afirmat că formaţiunea politică vrea să „contribuie la edificarea unui stat românesc puternic şi suveran, care să fie în slujba cetăţenilor şi a nimănui altcuiva”.

„Vrem să ne apărăm familiile, pământul, resursele acestei ţări, să-i apărăm pe oamenii acestei ţări, iată câte milioane dintre compatrioţii noştri au trebuit să părăsească România, (...) avem obligaţia să creăm condiţiile ca aceste milioane de compatrioţi ai noştri să se poată reîntoarce acasă”, a arătat el.

Munteanu a anunţat în acest context că la alegerile din noiembrie va candida pentru Senat, împreună cu o 'echipă puternică'.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Marian Munteanu,   partid