Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Marian Oprişan (PSD) ameninţă că se va lega cu lanţuri de Palatul Victoria, dacă Guvernul PNL îi va bloca finanţarea pentru noul spital judeţean din Vrancea (VIDEO)

Marian Oprişan (PSD) ameninţă că se va lega cu lanţuri de Palatul Victoria, dacă Guvernul PNL îi va bloca finanţarea pentru noul spital judeţean din Vrancea (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 27 Aug 2020, 22:17
Marian Oprişan (PSD) ameninţă că se va lega cu lanţuri de Palatul Victoria, dacă Guvernul PNL îi va bloca finanţarea pentru noul spital judeţean din Vrancea (VIDEO) Politică

Marian Oprişan (PSD), președintele Consiliului Județean Vrancea, a declarat că se va lega cu lanţuri de clădirea Guvernului, dacă Executivul va bloca finanţarea noului spital judeţean din Vrancea. 

Miercuri, Consiliul Judeţean Vrancea a aprobat studiul de prefezabilitate pentru construirea noului spital judeţean, investiție estimată la 418 milioane de euro. Unitatea medicală ar trebui să aibă 760 de paturi de spitalizare continuă şi 60 de paturi de spitalizare de zi, bloc universitar și chiar și helioport.

Baronul PSD a spus că va cere finanțare din cele 80 de miliarde de euro acordați României de Uniunea Europeană, prin programul de relansare economică post-COVID-19 și din bugetul multianual 2021-2027. Iar dacă Guvernul PNL îi va bloca finanţarea, va deveni primul preşedinte de Consiliu Judeţean care se leagă cu lanţuri de clădirea Guvernului.

„Voi depune acest proiect privind construcţia unui nou spital judeţean în judeţul Vrancea, pentru finanţare din cele 80 de miliarde de euro cu care domnul preşedinte Klaus Iohannis s-a întors de la Bruxelles. Deci, vor fi fonduri europene. Dacă Guvernul PNL va respinge acest proiect privind construirea noului spital pentru vrânceni, vă anunţ de pe acum că voi fi primul preşedinte de Consiliu Judeţean din România care mă voi lega cu lanţuri de clădirea Guvernului“, a declarat Marian Oprişan, în cadrul ședinței.

Marian Oprişan ameninţă că se va lega cu lanţuri de Palatul Victoria, dacă Guvernul PNL îi va bloca finanţarea pentru noul spital judeţean din Vrancea

Citeşte mai multe despre:   Marian Oprisan,   spital judetean Vrancea,   legat cu lanturi