Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Marian Preda: Guvernul Ponta – Duşa se ocupă de OZN-uri în loc să creeze locuri de muncă

Marian Preda: Guvernul Ponta – Duşa se ocupă de OZN-uri în loc să creeze locuri de muncă

Un articol de: - 31 Iul 2013, 20:18
Marian Preda: Guvernul Ponta – Duşa se ocupă de OZN-uri în loc să creeze locuri de muncă Politică

Marian Preda, președintele Fundației Mișcarea Populară, a declarat, miercuri, că Guvernul condus de Victor Ponta, în care Mircea Dușa este ministru al Apărării Naționale, se ocupă mai degrabă de OZN-uri în loc să creeze locuri de muncă, potrivit Mediafax.

"Îi amintesc domnului Victor Ponta că autoritatea presupune şi responsabilitate, deci nu are numai dreptul să se plimbe prin toată lumea cu avioane prezidenţiale pe care le foloseşte în calitate de prim-ministru şi să redistribuie resurse către prietenii lui Mazăre, Oprişan, Dragnea şi ceilalţi.

Are şi responsabilităţi, trebuie să ia decizii, dar, după cum am văzut, Guvernul Ponta – Duşa se ocupă de OZN-uri în loc să creeze locuri de muncă pentru români. Toate acestea trebuie schimbate. De aceea am înfiinţat Fundaţia Mişcarea Populară şi înfiinţăm Partidul Mişcarea Populară", a declarat Preda.

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a declarat miercuri că spaţiul aerian al României este forţat zilnic de avioane care nu sunt identificate sau care nu au aprobare de survol, subliniind astfel necesitatea dotării armatei române cu avioane militare. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   Guvernul Romaniei,   Victor Ponta,   Mircea Dusa,   OZN