Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Marian Vanghelie, despre noaptea alegerilor din 2009: Stabileau funcționarea statului de drept, cine este răul statului, cine trebuie arestat, cine trebuie sprijinit (VIDEO)

Marian Vanghelie, despre noaptea alegerilor din 2009: Stabileau funcționarea statului de drept, cine este răul statului, cine trebuie arestat, cine trebuie sprijinit (VIDEO)

Un articol de: - 12 Iun 2017, 23:15
Marian Vanghelie, despre noaptea alegerilor din 2009: Stabileau funcționarea statului de drept, cine este răul statului, cine trebuie arestat, cine trebuie sprijinit (VIDEO) Politică

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat luni, în cadrul emisiunii ”Talk B1”, referindu-se la audierile din comisia de anchetă a alegerilor din 2009, că cei despre care se spune că s-ar fi aflat în casa lui Gabriel Oprea în noaptea scrutinului se contrazic astăzi în declarații. 

”Dacă e un eveniment privat, înseamnă că doamna Codruța nu mai avea o problemă și ar fi trebuit să vină obligatoriu la comisie. Eu cred că în acest moment, fiecare încearcă să scape el, fie că se numește Codruța Kovesi, fie că se numește domnul Maior, fie că se numește domnul Coldea. 

Întrebarea mea este, și m-aș fi întrebat și singur dacă eram la comisie: oare nu au aranjat acolo arestările care au urmat în următoarea săptămână? Oare nu au făcut programul ținând cont că aveau informațiile nacesare despre ceea ce discutaseră mai multe persoane din România și la Washington, aveau informațiile necesare că PSD va face anumite etape din punct de vedere juridic, aveau informațiile necesare că PSD dorea să scoată o 100.000 de oameni pe stradă?”, a spus Vanghelie. 

Fostul primar susține că gașca lui Gabriel Oprea stabilea cine să fie arestat și cine nu. 

”Eu cred că s-a discutat ce facem cu ăla, ce facem cu ăla, pe cine arestăm ca să-i speriem ca să nu mai iasă pe stradă. (...) Stabileau funcționarea statului de drept și în numele statului de drept și că noi suntem statul, stabileau cine este răul statului, cine trebuie arestat, cine trebuie din clasa politică scos, cine trebuie sprijinit, pe care putem să-i mutăm dintr-o parte în alta că mai avem nevoie pentru ca să creăm puține presiuni. 

L-au arestat pe Dan Diaconescu că nu a vrut să facă fuziunea. Este dramatic că ăla a băgat patru ani de pușcărie până acum pentru faptul că nu a vrut să facă fuziunea”, a mai spus Vanghelie. 

Marian Vanghelie, despre noaptea alegerilor din 2009: Stabileau funcționarea statului de drept, cine este răul statului, cine trebuie arestat, cine trebuie sprijinit

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Marian Vanghelie,   Gabriel Oprea