Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Marian Vanghelie își apropie diaspora. Promisiunea politicianului: 5.000 de mici de la „Cocoșatu”

Marian Vanghelie își apropie diaspora. Promisiunea politicianului: 5.000 de mici de la „Cocoșatu”

Un articol de: - 27 Mai 2011, 17:05
Marian Vanghelie își apropie diaspora. Promisiunea politicianului: 5.000 de mici de la „Cocoșatu” Foto: adevarul.ro Politică

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a povestit, vineri, după călătoria pe care a făcut-o în SUA, că în tipul întâlnirii pe care a avut-o cu reprezentanții diasporei la Wshington, a participat la un picnic și le-a promis acestora că la următoarea vizită, le va aduce un frigider cu "5.000-10.000 de mici de la Cocoşatu".

"Acolo, la comunitate, am fost la picnic. Picnicul, să ştiţi că, ori în România, ori în America, este la fel", a spus Vanghelie, pe aeroport, la întoarcerea din SUA.

Despre mâncarea de la picnic, Vanghelie a declarat că era bună și că nu au lipsit nici micii, dar cei făcuți cu carne din SUA. "Am mâncat şi mici, dacă asta este problema. Din carne de acolo, doar nu vă gândiţi că i-am gătit eu, că i-am dus eu", a adăugat primarul sectorului 5.

Vanghelie a amintit că mici din America nu sunt ca aceia din România. "Le-am promis că le voi duce, următoarea dată, când mă voi duce, într-un frigider, vreo 5.000-10.000 de mici de la «Cocoşatu», pentru că le era dor de micii de la Cocoşatu", a povestit Vanghelie.

Românii din SUA sunt supărați pe întrega clasă politică din România, a declarat Vanghelie.

Marian Vanghelie, întors din SUA: Românii de acolo sunt supărați pe toate partidele
Embed:
Citeşte mai multe despre:   Marian Vanghelie,   Statele Unite,   SUA,   America,   mancare