Marian Vanghelie și partidul său, în cursa spre Bruxelles: Cum arată lista cu care PSDI atacă alegerile europarlamentare

foto: Hepta.ro / Mediafax Foto / Alexandra Pandrea

Partidul Social-Democrat Independent, partidul creat de fostul primar Marian Vanghelie și înregistrat în noiembrie 2018, a strâns peste 200.000 de semnături pentru depunerea listei de candidați la alegerile europarlamentare, astfel că a intrat deja în cursa pentru Bruxelles, potrivit antena3.ro.

„Se numeşte Partidul Social Democrat Independent (PSDI) şi cred că românii vor înţelege şi vom izbândi să ne debarasăm de aceste gunoaie care au distrus această ţară. (…) O să fie un partid de stânga, un partid – dacă vreţi – în care muncitorii să se regăsească, şi când spunem muncitori ne referim de la ceferişti, de la cei care lucrează pe vagoane, până la vânzătorii de la Metro, de la Carrefour, că nu mai există nimenea astăzi care să poată să le ia apărarea. Va fi un partid de stânga, la stânga PSD-ului, stânga naţionalistă, în sensul cel mai coerent al lucrurilor, în sens pozitiv”, anunța Vanghelie înainte să-l lanseze.

Așadar, partidul este condus în acte de Petre Marian Leonard, în timp ce vicepreședinte este Pușchin Eduard, iar funcția de secretar este ocupată de Zidărescu Loredana Ionela. Pe lista candidaților lui Vanghelie apare un artist liric – Alexandra Manole, dar și o actriță: Adela Mihai, pe locul 23.

Urmăriți B1TV.ro și pe