Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Marius Pașcan (PMP), după propunerea controversată a primarului din Târgu Mureș: „Hitler ar fi invidios. După atâta trândăvie, e foame de audiență și voturi, fraților, mare”

Marius Pașcan (PMP), după propunerea controversată a primarului din Târgu Mureș: „Hitler ar fi invidios. După atâta trândăvie, e foame de audiență și voturi, fraților, mare”

Un articol de: Vladimir Ionescu - 14 Ian 2020, 19:52
Politică

„Hitler ar fi invidios”, a spus Marius Pașcan, liderul deputaților PMP, după ce Dorin Florea, primarul municipiului Târgu Mureș, a propus „introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor să aducă pe lume copii” și a adăugat că „țiganii sunt o problemă serioasă a României”.

Marius Pașcan, el însuși deputat de Mureș, reclamă atitudinea edilului, în condițiile în care, spune demnitarul, edilul a avut „20 de ani toate resursele bugetului local al municipiului Târgu-Mureș la dispoziție”, dar chiar și așa nu a făcut „nimic în schimb”.

„Să ai de 20 de ani toate resursele bugetului local al municipiului Târgu-Mureș la dispoziție, să te lauzi că ești campion la programele sociale și la resursele alocate categoriilor socio-profesionale și minoritare defavorizate, să nu faci nimic serios în schimb și să te preocupe doar voturile respectivilor...

Cam asta e pe scurt povestea cu primarul Dorin Florea care a găsit «soluția» de a rezolva problema alocațiilor sociale și a romilor. Adică, instituțiile statului să le permită procrearea și accesul la alocațiile sociale de rigoare doar condiționat, în urma unei anchete sociale... Hitler ar fi invidios!

Problema e cu instrumentul de aplicare: cum îl ții de „ștrumeleag” să-l blochezi pe protagonist în momentul hotărâtor?! Cum departajezi demiurgic între copiii cărora le acorzi sau nu alocație?! Ce vină au copiii?

După atâta trândăvie, e foame de audiență și voturi, fraților, mare!”, a scris, marți, Marius Pașcan, pe pagina sa de Facebook.

 

Totul a început când primarul Dorin Florea a propus „introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor să aducă pe lume copii”. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   Marius Pascan,   PMP
 
Loading...