Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Marius Pașcan (PMP): „România este politic knockout! CCR a devenit arbitrul inconsecvent al crizelor noastre politice”

Marius Pașcan (PMP): „România este politic knockout! CCR a devenit arbitrul inconsecvent al crizelor noastre politice”

Un articol de: Vladimir Ionescu - 24 Feb 2020, 20:58
Politică

CCR a devenit arbitrul inconsecvent al crizelor noastre politice iar astăzi a fluierat ofsaid la președinte, a declarat Marius Pașcan, liderul deputaților PMP, după ce instituția fundamentală a denunțat nominalizarea lui Ludovic Orban pentru formarea noului guvern.

„Guvernovirusul României...

România, o țară pitorească, sectaculoasă, răzlețită politic de la realitate... În timp ce pandemia coronavirusului mușcă din Europa și zdruncină periculos economiile lumii, când se prăbușesc bursele precum popicele și leul se clatină izbit de devalorizare, când e mai mare nevoie de un guvern stabil și responsabil, necesar pe reduta intereselor și securității naționale, la noi babele încă se pieptănă căutând cărarea anticipatelor prin Parlamentul României.

CCR a devenit arbitrul inconsecvent al crizelor noastre politice iar astăzi a fluierat ofsaid la președinte. Nu mai înțelege nimeni, nimic, iar mass-media etalează un spectacol deplin al părerologilor, opinologilor și păreriștilor, secondați de comentacii de ocazie și toți bat câmpii după ureche, imaginează teorii conspiraționiste, într-un veritabil turn babel anacronic și atemporal.

România este politic knockout!”, a scris Marius Pașcan, luni seară, pe Facebook.

 

Citeşte mai multe despre:   Marius Pascan,   PMP