Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Marius Petcu: Vila din Predeal nu este o vilă, e o hrubă

Marius Petcu: Vila din Predeal nu este o vilă, e o hrubă

Un articol de: - 31 Mar 2011, 12:41
Marius Petcu: Vila din Predeal nu este o vilă, e o hrubă Foto: evz.ro Politică

Liderul sindical Marius Petcu a declarat, joi, la instanţa supremă, unde procurorii judecă decizia de cercetare a sa în libertate, că vila din Predeal nu este o vilă, ci  "o hrubă", şi nu ar fi primit-o de la omul de afaceri Petre Scrieciu, notează Mediafax

"Vila din Predeal nu este o vilă din Predeal, este vorba de cesiunea unor părţi sociale dintr-o societate. Acolo nu este o vilă, este o hrubă, dacă vreţi să spunem. Nu am primit-o de la Scrieciu", a declarat Marius Petcu, citat de sursa precizată.

Liderul CNSLR-Frăţia a precizat că începând de miercuri s-a autosuspendat din toate funcţiile de conducere din sindicat şi de la organizaţiile profesionale pe care le prezenta, subilinând faptul că este la dispoziţia organelor de control ale acestora.

Marius Petcu a mai declarat că îţi va justifica averea pe care o deţine şi deja a arătat în declaraţia de avere preluată de Agenţia Naţională de Integritate tot ce are de spus în legătură cu acest caz.

De asemenea, Petcu s-a declarat nevinovat şi a afirmat că nu va spune mai mult decât vor argumenta avocaţii săi, limitându-se la a spune că a venit "cu speranţă, cu încredere în justiţie şi în Dumnezeu".

Instanţa supremă judecă, joi, contestaţia procurorilor anticorupţie la decizia Curţii de Apel Bucureşti de cercetare în libertate a liderului CNSLR-Frăţia, Marius Petcu, acuzat că a luat mită de la Petre Scrieciu.

Curtea de Apel Bucureşti a trimis, marţi, către instanţa supremă dosarul în care procurorii anticorupţie au cerut pe 25 martie, arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Marius Petcu, acuzat de luare de mită.

Liderul sindical a fost prins în flagrant delict de procurorii DNA, joi, în timp ce primea suma de 40.000 de euro “reprezentând tranşele aferente lunilor ianuarie şi februarie 2011”.

Pe lângă sumele încasate până în prezent, Marius Petcu a primit şi o vilă în Predeal, de circa 200.000 de eruo, cu scopul de a compensa tranşele neplătite aferente lunilor următoare, ”sau de a facilita obţinerea de către aceeaşi firmă a unei lucrări viitoare”.

Petcu: Vila din Predeal e o hrubă
 


Citeşte mai multe despre:   DNA