Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Măsuri speciale în pandemie. Scările de bloc din Sectorul 4, dezinfectate (VIDEO)

Măsuri speciale în pandemie. Scările de bloc din Sectorul 4, dezinfectate (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 30 Iul 2020, 13:14
Măsuri speciale în pandemie. Scările de bloc din Sectorul 4, dezinfectate (VIDEO) Politică

Cum numărul de îmbolnăviri cu COVID-19 creşte de la o zi la alta, Primăria Sectorului 4 intensifică activităţile de dezinfecţie a tuturor scărilor şi aleilor de intrare în bloc, pentru a limita posibilitatea contractării acestui virus de către cetăţenii sectorului. Activităţile de dezinfecţie au început astăzi, şi vor dura 3 zile.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Peste 150 de operatori, 60 de atomizoare şi aproximativ 40 de autospeciale pentru reîncărcare vor acţiona în sectorul 4, pentru a dezinfecta scările şi aleile din faţa blocurilor.

“Primăria Sectorului 4 continuă acțiunile de igienizare și dezinfectare a spaților publice și a scărilor e bloc din sector, mai ales în această perioadă în care, iată, ne confruntăm de la zi la zi cu o creștere masivă a numărului de cazuri noi de infectări cu Covid-19.

Pentru această acțiune, pete 150 de operatori cu 60 de atomizoare vor aplica aplica în aceste zile tratamente non-toxice și prietenoase cu mediul în toate cele aproximnativ 4.500 de scări de bloc de pe raza sectorului 4”, a declarat Violeta Boerescu, purtător de cuvând Primăria Sector 4.

Acţiunea primăriei vine în condiţiile în care numărul de îmbolnăviri cu COVID-19 crește de la o zi la alta. Astfel, reprezentanţii primăriei speră să limiteze posibilitatea contractării acestui virus de către locuitorii sectorului.

“Spațiile publice vor fi igienizate. Asta înseamnaă stații STB, pasaje rutiere, pietonale și trotuare. Foarte important este ca, pe lângă aceste măsuri, noi toți să respectăm recomandările autorităților și sfaturile medicilor, cărora le putem veni în ajutor dacă aplicăm ceea ce ne spun ei că trebuie să facem în această perioadă”, a mai spus Violeta Boerescu, purtător de cuvând Primăria Sector 4.

Activitățile de dezinfecție a scărilor de bloc au început astăzi și vor dura 3 zile.

Lovitură în televiziune! Transferul lui Mircea Badea...

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Daniel Baluta,   Primaria Sectorului 4,   COVID-19