Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Mesaj uluitor postat de Valeriu Zgonea pe YouTube: "Crin Antonescu fuge de responsabilitate. E un om instabil" (VIDEO)

Mesaj uluitor postat de Valeriu Zgonea pe YouTube: "Crin Antonescu fuge de responsabilitate. E un om instabil" (VIDEO)

Un articol de: - 07 Mar 2014, 12:34
Mesaj uluitor postat de Valeriu Zgonea pe YouTube: "Crin Antonescu fuge de responsabilitate. E un om instabil" (VIDEO) Politică

Valeriu Zgonea a postat, vineri, pe contul său de Youtube, un clip în care susţine că liderul PNL Crin Antonescu este o persoană ”instabilă”, care fuge de orice responsabilitate și în care cere, totodată, ca viitorul președinte al Senatului să facă parte din USL.

Crin Antonescu fuge de orice responsabilitate. A fugit de la guvernare, a fugit din USL și acum fuge și de la șefia Senatului. Nu poate fugi însă de electorat”, afirmă Zgonea.

”Un om instabil, care se lasă pradă unor gesturi impulsive și emoționale nu poate aspira să ajungă primul om din stat. În timp ce domnul Antonescu are mai mult timp liber, colegii mei senatori vor trebui să aleagă pe altcineva la șefia Senatului. Această funcție trebuie să revină unui senator USL pentru a reflecta voința exprimată de alegători în decembrie 2012”, a continuat el. 

”Avem nevoie de un senator care să vină la serviciu și să fie preocupat de legi. Trebuie să continuăm procesul de reviziure al Constituției, de modificare a alegilor electorale și descentralizarea. Electoratul așetaptă de la Parlament legi necesare modernizării României și continuării creșterii economice, capabilă să genereze locuri de muncă și bunăstare”, încheie președintele Camerei Deputaților.

Valeriu Zgonea: "Crin Antonescu fuge de responsabilitate”

Citeşte mai multe despre:   Valeriu Zgonea,   USL,   Crin Antonescu