Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Mihai Călin: Pericolul pentru noi e să credem că s-au rezolvat lucrurile. Nu s-au rezolvat! / Fenomenul Becali e foarte puternic, un om plin de bani, necioplit, foarte mediatizat indiferent ce ar face

Mihai Călin: Pericolul pentru noi e să credem că s-au rezolvat lucrurile. Nu s-au rezolvat! / Fenomenul Becali e foarte puternic, un om plin de bani, necioplit, foarte mediatizat indiferent ce ar face

Un articol de: Redacția B1.ro - 16 Iun 2019, 18:25
Mihai Călin: Pericolul pentru noi e să credem că s-au rezolvat lucrurile. Nu s-au rezolvat! / Fenomenul Becali e foarte puternic, un om plin de bani, necioplit, foarte mediatizat indiferent ce ar face Foto: Inquam Photos / George Călin Politică

Actorul Mihai Călin a susținut că încătușarea lui Liviu Dragnea a produs o descătușare în societatea românească, dar asta nu înseamnă că problemele s-au rezolvat. Românii trebuie în continuare să fie implicați, iar simplul mers la vot nu e suficient.

”Pe 27 (mai - n.red.) am avut o filmare. Când m-am dus la filmare nu se anunțase sentința. Toată lumea cu care m-am întâlnit la acea filmare se saluta... După Paști nu te mai saluți cu Salut, Bună, Noroc! Ce mai faci? Ci cu Hristos a înviat! Toți oamenii cu care m-am întâlnit mă salutau așa: Uh, am scăpat! Sau: E bine, nu? O mare masă de oameni înțeleg în sfârșit să fie împreună”, a spus Mihai Călin.

”Când s-a dat sentința toată lumea a luat pauză și se asculta la aparat citirea sentinței. Toată lumea din zona aia a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial. Așteptarea e mare, eliberarea a fost mare, bucuria a fost mare. (...) Pericolul ăsta este: să credem că gata, s-au rezolvat lucrurile. Păi nu s-au rezolvat. Cum să se rezolve? S-au rezolvat în conștientizarea faptului că și cei mai puternici și mai abuzivi oameni din România pot ajunge la pușcărie. Dar asta a mai fost în România. Cu Adrian Năstase.

O mare masă de oameni înțeleg în sfârșit să fie împreună. Trebuie să fie responsabili, mai mult decât doar să voteze”, a declarat Mihai Călin, pentru Digi24.

Actorul a vorbit și despre fiul său și cum i-a explicat situația din societate: ”I-am spus că se pot întâmpla accidente la un moment dat să ia puterea o haită de neisprăviți, de ticăloși. Dar asta nu înseamnă că tu nu poți să-ți construiești o viață frumoasă, să înveți să gândești, să interacționezi, să iubești, indiferent de cine ajunge la putere. Nu banul dă valoarea. Fenomenul Becali este foarte puternic în societatea românească, un om plin de bani, necioplit, foarte mediatizat în societatea româneacă, indiferent ce ar face. I-am spus ce mi-a zis și mie tata: Eu n-o să-ți pun niciodată pile. Niciodată! Mai bine să ajungi un muncitor, un bucătar, important e să ajungi să faci ceea ce-ți palce să faci. Și atunci vei fi un om fericit”, a spus Mihai Călin.
 

Citeşte mai multe despre:   Mihai Calin,   Liviu Dragnea