Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică MIHAI CHIRICA, CRITICAT DUR de fostul primar al IAŞIULUI: “Autosuficienţa l-a îngropat politic”

MIHAI CHIRICA, CRITICAT DUR de fostul primar al IAŞIULUI: “Autosuficienţa l-a îngropat politic”

Un articol de: - 11 Feb 2018, 22:25
Politică

Mihai Chirica, proaspăt dat afară din PSD, a fost criticat dur de către fostul primar al Iaşului, Gheorghe Nichita, care a precizat că actualul edil a ajuns să se confunde cu partidul şi să dea divadă de autosuficienţă.

"PSD Iaşi a decis excluderea din partid a primarului Mihai Chirica şi a acoliţilor săi, Sorin Iacoban, personaj care nu a reuşit să conteze niciodată atât cât şi-ar fi dorit, şi Gabriel Harabagiu, un no-name până în momentul în care, pe baza prieteniilor sale cu sistemul, a fost susţinut de Chirica să devină viceprimar. Am văzut figurile spăşite, de victime, cu care au ieşit Chirica, Harabagiu şi Iacoban din şedinţa în care s-a votat excluderea. Şi, sincer, nu înţeleg... chiar nu se aşteptau ca, la un moment dat, să apară şi un răspuns la acţiunile lor?! Cât de naiv, cât de imatur politic trebuie să fii să crezi că te poţi comporta la nesfârşit ca un copil răsfăţat?!", a scris fostul primar al Iaşului pe Facebook.

Gheorghe Nichita a scris că Mihai Chirica, precum şi viceprimarul Gabriel Harabagiu sau Sorin Iacoban au fost excluşi în mod corect din PSD.

"Chirica nu şi-a asumat niciodată statutul de membru PSD; în mintea lui a candidat ca independent, doar susţinut de social-democraţi. După câştigarea alegerilor, s-a dezis ce cei care l-au ajutat şi, mai mult, a ajuns să se confunde cu PSD, să creadă că PSD este el, că el este creatorul PSD. Pe Chirica, această autosuficienţă l-a îngropat politic. Din cauza ego-ului său, Chirica izolează Iaşul, victimizându-se pe sine. La Iaşi, primarul pus de PSD nu reprezintă PSD, nu luptă pentru programul de guvernare propus de PSD; la Iaşi, primarul PSD este în opoziţie cu PSD!", a adăugat Nichita.

Citeşte mai multe despre:   Gheorghe Nichita,   PSD
 
Loading...