Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Mihai Fifor, anunţ crucial privind înzestrarea Armatei. Când vor ajunge primele transportoare blindate Piranha

Mihai Fifor, anunţ crucial privind înzestrarea Armatei. Când vor ajunge primele transportoare blindate Piranha

Un articol de: - 21 Apr 2018, 14:32
Mihai Fifor, anunţ crucial privind înzestrarea Armatei. Când vor ajunge primele transportoare blindate Piranha Politică

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a făcut sâmbătă precizări importante privind programul de înzestrare a forţelor de apărare. 

Potrivit ministrului, primele 36 de transportoare blindate Piranha vor intra în dotarea Armatei Române până la finalul anului, 31 fiind aduse de pe linia de asamblare din Elveţia, iar cinci fiind asamblate la Uzina Mecanică Bucureşti.

"Primele autovehicule vor ajunge în ţară la sfârşitul acestui an, este vorba de 31 de transportoare care se produc în Elveţia, celelalte cinci, adică difernţa până la 36 programate anul acesta, vor fi asamblate la Uzina Mecanică Bucureşti, fiind practic primele transportoare care relansează producţia acestei întreprinderi", a declarat Mihai Fifor, care a fost prezent la o ceremonie militară la Arad, conform news.ro.

Oficialul a mai spus că toate celelalte transportoare, până la 227 prevăzute a fi achiziţionate, vor fi produse la Uzina Mecanică Bucureşti.
 

Citeşte mai multe despre:   Mihai Fifor,   Piranha 5,   Elvetia,   Uzina Mecanica Bucuresti