Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Președintele Coaliției pentru Familie recunoaște că CpF a încheiat protocoale cu partidele politice / Oana Băluță, profesor: Referendumul e profund politic. Să nu ne ascundem... (VIDEO)

Președintele Coaliției pentru Familie recunoaște că CpF a încheiat protocoale cu partidele politice / Oana Băluță, profesor: Referendumul e profund politic. Să nu ne ascundem... (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 30 Sep 2018, 22:02
Președintele Coaliției pentru Familie recunoaște că CpF a încheiat protocoale cu partidele politice / Oana Băluță, profesor: Referendumul e profund politic. Să nu ne ascundem... (VIDEO) Politică

Mihai Gheorghiu, președintele Coaliției pentru Familie, a declarat, pentru B1 TV, că nu există nicio alianță politică încheiată între Coaliție și partidele politice. Totuși, acesta admite că au fost încheiate trei protocoale între CpF și partide, înainte de alegerile parlamentare din 2016. Gheorghiu a mai afirmat că încă de pe atunci partidele i-au transmis că susțin referendumul privind familia tradițională.

Declarațiile au fost făcute după ce Oana Băluță, profesor în cadrul Universității din București, a demontat afirmația susținătorilor referendumului, potrivit căreia acest referendum nu este unul politic. Băluță a insistat că demersul reprezintă o mișcare politică: ”Demersul este profund politic. Există o alianță încheiat de Coaliția pentru Familie cu PNL, cu PSD, cu ALDE. E o alianță încheiată în 2016, înainte de alegerile parlamentare. Să nu ne ascundem! E influență politică, e o mișcare politică!”.

Băluță a mai atras atenția că acest referendum nu rezolvă probleme extrem de grave cu care se confruntă cetățenii și familia în România. (Detalii AICI)

”Nu există nicio alianță politică. Există trei documente semnate, care sunt protocoale. Au fost semnate în octombrie-noiembrie 2016, care a fost primul moment în care Coaliția pentru Familie a propus ținerea referendumului odată cu alegerile parlamentare. Toți actorii politici, după un oarecare timp de gândire, au spus că nu acceptă, dar au promis că votează legea, că sprijină inițiativa și o vor vota în Parlament. Protocolul asta face: pune pe hârtie această promisiune a partidelor către cele 3 milioane de semnatari”, a replicat Mihai Gheorghiu, președintele Coaliției pentru Familie. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Mihai Gheorghiu,   Oana Baluta,   Coalitia pentru Familie