Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Mihai Răzvan Ungureanu: Candidez la prezidențiale, dar îmi trebuie validarea alianței, FC și a partidelor de dreapta

Mihai Răzvan Ungureanu: Candidez la prezidențiale, dar îmi trebuie validarea alianței, FC și a partidelor de dreapta

Un articol de: - 06 Oct 2013, 19:50
Mihai Răzvan Ungureanu: Candidez la prezidențiale, dar îmi trebuie validarea alianței, FC și a partidelor de dreapta Foto: rnws.ro Politică

Preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, că a luat decizia personală de a candida pentru funcţia de preşedinte al României.

Candidatura sa va fi posibilă numai în condiţiile validării deciziei sale de propriul partid, de către alianţă (DA) şi de celelalte partide de centru-drepta, a mai spus Ungureanu.

"Decizia mea personală este luată de a mă înscrie în lupta pentru prezidenţiale, dar trebuie validată în partid, în alianţă şi în rândul tuturor partidelor de dreapta. Această decizie devine definitivă în cazul în care susţinerea tuturor partidelor de dreapta este sinceră şi definitivă", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu, citat de Mediafax.

Liderul Forței Civice a arătat că o candidatură unică din partea forţelor de dreapta ar fi un prim pas pentru construcţia unui partid unic de centru-dreapta.

"Datoraia mea este să le conving (pe partidele de centru-dreapta - n.r.) că este o opţiune demnă de luat în seamă şi care merită investiţia de încredere şi de resurse. O candidatură unică din partea forţelor de dreapta înseamnă primul pas către construcţia unui partid unic de centru-dreapta capabil să adăpostească toate nuanţele doctrinare ale partidelor existente de la liberal-conservatorism la creştin-democraţie. Un partid unic al dreptei trebuie să fie afiliat la PPE. Miza pe care mi-o asum este de a aduce partidele de centru-dreapta sub un singur steag politic", a mai spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Citeşte mai multe despre:   MRU