Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Mihai Răzvan Ungureanu, critici dure pentru USL la lansarea Inițiativei Civice: „Parlamentul, ocupat de uzurpatori”

Mihai Răzvan Ungureanu, critici dure pentru USL la lansarea Inițiativei Civice: „Parlamentul, ocupat de uzurpatori”

Un articol de: - 06 Iul 2012, 12:33
Mihai Răzvan Ungureanu, critici dure pentru USL la lansarea Inițiativei Civice: „Parlamentul, ocupat de uzurpatori” Politică

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu și-a lansat vineri, în București, platforma Iniţiativa Civică de Centru Dreapta, alături de acesta aflându-se şi ceilalţi membri fondatori, Monica Macovei, Cristian Preda şi Ioan Stanomir.

Ungureanu s-a declarat încrezător în faptul că Inițiativa poate intra în cursa electorală din toamnă, arătând că dorește să schimbe „uzupatorii” din Parlament.

„Inițiativa se poate transforma într-o alianță electorală care în toamnă să își poata câștiga votul și mai departe să arate ca politica în România se poate face cu alte mijloace, altă moralitate, net diferit față de ce se întâmplă acum într-un Parlament, ocupat de uzurpatori”, a spus Ungureanu.

Fostul premier a mai spus că Inițiativa Civică este deschisă oricui care vrea să facă politică îndreptată spre beneficiul cetățenilor.

„Cei care vor să devină parte a inițiativei civice trebuie să se conformze acceptării unui cod etic: buna politică îndreptată spre beneficiul cetățenilor. Este suficient de interesantă și pentru cei care vor vota acum, sau cei care au votat până acum. Este timpul ca lucrurile să se schimbe fundamental în România, și asta se va baza pe ieșirea noastră din tăcere, pe transformarea bunului simț în arme politice”, a mai spus Ungureanu.

MRU a lansat Inițiativa Civică
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Mihai Răzvan Ungureanu,   Monica Macovei,   Stiri Romania