Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Mihai Răzvan Ungureanu: Dacă serviciile secrete s-ar implica în politică, Crin Antonescu nu ar fi om politic

Mihai Răzvan Ungureanu: Dacă serviciile secrete s-ar implica în politică, Crin Antonescu nu ar fi om politic

Un articol de: - 14 Noi 2012, 16:45
Mihai Răzvan Ungureanu: Dacă serviciile secrete s-ar implica în politică, Crin Antonescu nu ar fi om politic Politică

Dacă serviciile secrete s-ar implica în politică, Crin Antonescu nu ar mai fi un om politic. Constatarea îi aparţine fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu, care a răspuns astfel unei declaraţii recente a preşedintelui Senatului. Crin Antonescu a spus sâmbătă, în timpul unei vizite la Sinaia, că serviciile speciale ale statului trebuie să se retragă din politică.

"În momentul în care domnia sa se referă în numeroase rânduri la serviciile speciale ca fiind supuse influenţei politice, dreptul nostru este acela de a-l întreba foarte clar de unde trage aceste concluzii, pe seama căror dovezi şi suntem îndreptăţi să-i cerem public să vină cu aceste dovezi, pentru că dacă într-adevăr serviciile se implică în politică, trebuie să o știm” a spus Ungureanu.

”Îi mai spun ceva domnului preşedinte al Senatului, Crin Antonescu: presupunând prin absurd că serviciile speciale ale României s-ar implica în politică, tare mi-e teamă că domnia sa nu ar fi om politic” a mai precizat co-președintele ARD, , într-o conferință de presă.

De asemenea, Ungureanu i-a cerut lui Crin Antonescu dovezi în sprijinul afirmațiilor făcute, potrivit carora serviciile speciale românești sunt implicate în politica interna.

Eu, unul, nu am știință despre așa ceva. Domnia sa, ca înalt demnitar, probabil că da. Vrem sa cunoaștem aceste lucruri și sper că are demnitatea de a veni cu o explicație clara în fața țării înainte de a vorbi fără să existe altfel de rezultat decât acela de a contribui la răul general", a mai comentat Ungureanu.


Ungureanu: Dacă serviciile secrete s-ar implica în politică, Crin Antonescu nu ar fi om politic
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Mihai Răzvan Ungureanu,   Crin Antonescu