Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Mihai Răzvan Ungureanu: UDMR a avut un comportament ireproșabil pe durata guvernării

Mihai Răzvan Ungureanu: UDMR a avut un comportament ireproșabil pe durata guvernării

Un articol de: B1 TV - 30 Aug 2012, 10:22
Mihai Răzvan Ungureanu: UDMR a avut un comportament ireproșabil pe durata guvernării Politică

UDMR s-a comportat ireproșabil în ultimele 3 luni. Mai mult, formațiunea poate fi un partener politic de încredere, este de părere fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu. Prezent în emisiunea „Ultimul cuvânt”, președintele Inițiativei Civice de Centru Dreapta a anunțat că pe viitor nu exclude chiar o colaborare cu UDMR .

„În ceea ce privește comportamentul UDMR pe durata guvernării care m-a inclus, eu nu am avut reproș a face, au existat discuții tensionate, să ne înțelegem, nimeni nu spune că într-o coaliție de guvernare nu mai exista și mici bruscheți. Mă bucur că USL l-a pus pentru că acest lucru nu se uită și sunt convins că UDMR la rândul său înțelege foarte bine dincolo de jocul politic de nivel mic că în USL nu se poate avea încredere în niciun fel”, a spus Ungureanu.

În ce privește participarea la alegerile electorale de la sfârșitul anului, Ungureanu a precizat că va fi un candidat comun susținut de toate partidele din Alianță.

Ceea ce intenționăm să facem este o listă comună și candidatul acestei liste, într-un colegiu, susținut de toate formațiunile politice” a spus Mihai Răzvan Ungureanu, admițând că la aceste alegeri parlamentare va conta foarte mult votul politic.

Ungureanu nu exclude o colaborare cu UDMR
Embed:

Citeşte mai multe despre:   UDMR,   Mihai Răzvan Ungureanu,   colaborare